Прическата, след която всички се обръщат

За тази лесна и изключително ефектна прическа с плитки не ви трябва нищо друго освен четка, няколко фиби, прозрачни ластичета и ...точните стъпки!

Стартираме като разресваме добре косата – хубаво е да не е прясно измита, а на поне един ден, за да е лесна за обработка.  Преди да сме започнали да сплитаме косата, създаваме лек обем с топиране отзад.

След това започваме плитките. Разделяме най-предния кичур на 3 малки кичура и започваме да преплитаме най-крайните един върху друг. С всяко следващо преплитане взимаме по малко коса и продължаваме да сплитаме в посока назад, докато не стигнем до средата на тила. И връзваме косата на опашка с прозрачно ластиче.

Следващата плитка сплитаме по същия начин и отново накрая връзваме на опашка с ластиче. Накрая двете опашки съединяваме, разделяме на 3 сектора и досплитаме на опашка, която омотаваме на кравайче и прикрепяме с фиби.

Време е за финалните детайли. Ако отзад на темето косата ви стои леко разделена – това е нормално – пригладете с четката и фиксирайте с фиби. После леко и внимателно придърпайте от всяка плитка малко коса, за да стане оптически по-обемна. Придърпайте и в корените, ако прецените. Трябва ви малко усилие, внимание и старание, за да я нагодите да изглежда точно така, както искате.

Още за тази разкошна прическа с плитки – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти