Прическата, след която всички се обръщат

За тази лесна и изключително ефектна прическа с плитки не ви трябва нищо друго освен четка, няколко фиби, прозрачни ластичета и ...точните стъпки!

Стартираме като разресваме добре косата – хубаво е да не е прясно измита, а на поне един ден, за да е лесна за обработка.  Преди да сме започнали да сплитаме косата, създаваме лек обем с топиране отзад.

След това започваме плитките. Разделяме най-предния кичур на 3 малки кичура и започваме да преплитаме най-крайните един върху друг. С всяко следващо преплитане взимаме по малко коса и продължаваме да сплитаме в посока назад, докато не стигнем до средата на тила. И връзваме косата на опашка с прозрачно ластиче.

Следващата плитка сплитаме по същия начин и отново накрая връзваме на опашка с ластиче. Накрая двете опашки съединяваме, разделяме на 3 сектора и досплитаме на опашка, която омотаваме на кравайче и прикрепяме с фиби.

Време е за финалните детайли. Ако отзад на темето косата ви стои леко разделена – това е нормално – пригладете с четката и фиксирайте с фиби. После леко и внимателно придърпайте от всяка плитка малко коса, за да стане оптически по-обемна. Придърпайте и в корените, ако прецените. Трябва ви малко усилие, внимание и старание, за да я нагодите да изглежда точно така, както искате.

Още за тази разкошна прическа с плитки – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент