Покоряваща на 53 като Брук Шийлдс, изисканият сексапил на Скарлет Йохансон и още най-добре облечени жени от последната седмица

мода стил червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

За представянето на новата колекция на Cartier – “Clash De Cartier”, марката събра в Париж редица звездни гости. Освен лицето на кампанията – актрисата Кая Скоделарио (вижте я в галерията), там бяха и две красиви двойки.

Моника Белучи отиде със своята половинка Никола Лефевр, като двамата бяха съчетали облеклата си в черно и бяло.

мода стил червен килим
Снимка: Getty

На събитието в Париж присъства и актьорската двойка Рами Малек и Луси Бойнтън. Той беше изцяло в черно, което даде възможност на нея да изпъкне отново с аристократичния си стил. Луси, която очарова с ролята си на Мери, любовта на Фреди Меркюри, в „Бохемска рапсодия“, беше облечена с рокля Marc Jacobs от тюл и дантела в розови и лилави нюанси.

мода стил червен килим
Снимка: Getty

Вижте останалите най-стилни гости на събитието ТУК >>>

Световната премиера на „Игра на тронове“ вече мина, но част от екипа отново се събра на червения килим, този път заради прожекция на еп. 1 в Белфаст, Северна Ирландия, преди броени дни. Още не знаем дали Санса Старк няма да седне на Железния трон, но Софи Търнър заслужава короната за стил.

мода стил червен килим
Снимка: Getty

Тя носеше величествена бяла рокля Louis Vuitton по тялото, със сребристи елементи и изрязани ръкави от вътрешната страна.

Вижте кои бяха останалите ѝ най-добре облечени колеги от вечерта ТУК >>>

Скарлет Йохансон вече започна промотирането на „Отмъстителите: Краят“, а за участието си в Шоуто на Джими Кимъл (което за малко да бъде последвано от инцидент – вижте тук) тя беше  облечена в черна мини рокля Miu Miu с кристали. Такива виждаме и по ботите, а прическата ѝ изглежда вдъхновена от 60-те.

За фен събитие в Лондон актрисата се появи в нестандартен вариант на черен смокинг. Моделът на Tom Ford от пролетната колекция за 2019 е с полуизрязана горна част, едновременно изискан и секси.

мода стил червен килим
Снимка: Getty

Вижте останалите най-добре облечени през седмицата ТУК >>>

В цели три визии през последната седмица беше забелязана Брук Шийлдс. Любима ми е тази непретенциозна рокля в тъмен цвят, която описва женствената ѝ фигура.

мода стил червен килим
Снимка: Getty

Акцентът тук е колан с метални елементи около кръста ѝ заедно с обувки и чантичка в сребристо.

Вижте останалите визии на Брук Шийлдс от седмицата в галерията >>>

Черно беше избрала и Аманда Сайфред за гала вечер в Ню Йорк. Дължината на краката ѝ беше подчертана в мини рокля с дълги ръкави и поло, съчетана с високи черни сандали.

мода стил червен килим
Снимка: Getty

Мишел Обама успя да събере 15 хил. души в лондонската зала O2 Arena за представянето на автобиографията си. За тази спирка от своето книжно турне предишната първа дама на САЩ беше заложила на черен гащеризон Stella McCartney с украшения по ръкавите и деколтето.

Вижте останалите най-добре облечени през седмицата ТУК >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти