Оливия Уайлд е новото лице на H&M

Оливия Уайлд е новото лице на H&M
Снимка: H&M

H&M с гордост анонсира, че актрисата и хуманитарист Оливия Уайлд, ще бъде лицето на най-новата кампания на H&M Conscious Exclusive.

Оливия, добре известна със своя ангажимент към устойчивостта и ангажираността си към екологични каузи, ще се появи в кампанията облечена в дрехи от колекцията.

Conscious Exclusive ще се предлага в около 200 магазина на H&M в света от 16 април, както и онлайн.

„Устойчивото развитие е една от най-големите ми страсти. Горда съм да бъда лице на H&M Conscious Exclusive – колекция, която показва елегантността в устойчивостта“, казва Оливия Уайлд.

Тази година колекцията отразява влиянието на глобализма – кройките и детайлите са вдъхновени от Африка, Азия и индийските култури.

Роклите са основен акцент, а ръчно рисуваните щампи, с които са изпъстрени, са създадени специално за колекцията.

„Много ми харесва начинът, по който изглежда колекцията Conscious Exclusive тази година. Благодарение на красивите мотиви дрехите носят своя специфичен характер и всички са изработени от по-устойчиви материали“, казва Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M, New Development.

Всяка дреха и аксесоар са изработени от материали като органична коприна, органичен памук, органичен лен, Tencel®, рециклиран полиестер и устойчива кожа.

Колекцията е най-новата фаза в дългосрочния ангажимент на H&M за по-устойчива мода. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Абонамент