Новата мода - космати нокти

Новата мода - космати нокти
Снимка: Thinkstock

След всевъзможното изобилие от лакове за нокти в най-различни цветове, с бляскащи частици и разнообразни декорации, сега на мода дойде нова тенденция.

Става дума за ефектът космати нокти.
MUA (Make up Academy) са пуснали на пазара специален продукт – малко бурканче, пълно с фина текстура , подобна на козинка.

Начинът на приложение е повече от лесен – върху още влажния лак, положен за основа на нокътя, се поръсват въпросните ситно нарязани косъмчета. Те могат да бъдат в различни цветове – синьо, бледо или тъмно розово и т.н.

Според Кейт Фейтфул Уилямс – автор на Dailymail.co.uk, която е тествала новата тенденция, ефектът е наистина интересен, но не се задържа дълго време. Тя споделя, че текстурата бързо пада и например задръства клавиатурата ви, или полепва по дисплея на телефона или по лицето ви.

(Тук, тук и тук може да видите как изглежда реално новият вид маникюр)

Със сигурност обаче въпреки този свой недостатък новият вид маникюр ще има своите почитатели. Сред звездите Блейк Лайвли, Кати Пери и Риана са сред най-известните със склонността си да експериментират с ноктите си.

Иначе в лакирането на ноктите се прилагат най-невероятни методи, за да се постигнат различни ефекти. Има маникюри с вестник, със залепяне на камъчета, рисунки и какво ли още не, поставяне на малка обеца на самия нокът, рисуване с акрил и всичко, което може да роди въображението.

Кои са обаче базисните цветове лакове за нокти, с които е добре да разполагате и как да си направите ефектен и бърз маникюр вече сме ви писали и можете да си припомните тук и тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти