Нова роля в живота на Наоми Кембъл

Дали в новото си амплоа Наоми ще стъпва така добре, както на модния подиум, предстои да разберем
Снимка: Getty/Guliver

Британският супермодел Наоми Кембъл (41 г.) е на път да последва примера на своите колежки Тайра Банкс ("America's Next Top Model"), Ел Макферсън ("Britain's Next Top Model") и Хайди Клум ("Project Runaway") и да стане телевизионна водеща.

Засега не се разкриват много подробности, освен че риалити форматът, в който тя ще се изявява, е озаглавен "Дъ Фейс" ("The Face") и ще се излъчва по щатската кабелна телевизия "Оксиджън" ("Oxygen"), същата, по която върви и изданието "America's Next Top Model".

Наоми ще е един от тримата ментори в новото предаване, но имената на останалите все още не са разкрити. Участниците ще бъдат избрани от цял свят, а победителят ще стане рекламно лице на известен моден бранд.

Наоми със сигурност ще може да даде ценни съвети на бъдещите модели, имайки предвид над 20-годишната й шеметна кариера, която и досега държи челни позиции по успеваемост и ангажименти.

"Искам да повдигна завесата на модната индустрия за широката публика, за да видят хората какъв невероятен шанс и привилегия съм имала да работя в тази сфера", разказва Кембъл.

Продуцентите на шоуто коментират, че в него ще има всичко онова, от което зрителят на такива формати има нужда като: страхотна мода, красиви лица и доста драматични сюжети.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти