Нова година - нова прическа! Какво ще бъде актуално за косата ни през новата година

asd
Снимка: @NET

Росица Костадинова

Ако се познаваме, значи вие сте наясно, че моята коса се мени по-често, отколкото някои хора си сменят маслото на колата. 

Ако не сте шофьор, за вас имам още едно сравнение - обичам новите цветове и подстрижки повече, отколкото Мечо Пух обича мед. 

След като изяснихме, че съм малко или много гуру в различните визии за моята коса, нека да се съсредоточим върху онези така често търсени думички в google - тенденции в косата през 2018-та година. 

Момичета, нека си го признаем, доста голяма част от нас иска нещо ново, още преди часовникът да е ударил полунощ на 31 декември. Да, с новата година идват и нови желания - по-скоро такива за промяна, отколкото такива за затвърждаване. 

Да, и желанието да имате по-дълга коса, също е промяна, просто се случва малко по-бавно от лесния и доста удобен "bob", който залива телевизията и билбордовете в момента. 

Да, може да не сте обърнали кой знае какво внимание, но днес аз ще ви заведа в света на косата - какво ново ни очаква през 2018-та и на кои цветове и типове подстригване да заложим. 

Аз самата съм направила вече промяната, от която се нуждаех - от дълга до под раменете коса, вече имам един прекрасен "bob" с издължени предни кичури. Ето и снимка, за да си представите по-добре (това не съм аз, но прическата е абсолютно същата :) )►►►

sdfsd
Снимка: Pinterest

Разбира се, изключително важно е да заложите на доверен фризьор, който да познава вашата коса и да има нужните умения. 

Вижте кои са тенденциите, които ще се наблюдават в косите през новия сезон в нашата галерия ТУК ►►►►►

Още полезни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент