Нова година - нова прическа! Какво ще бъде актуално за косата ни през новата година

Нова година - нова прическа! Какво ще бъде актуално за косата ни през новата година
Снимка: netinfo

Росица Костадинова

Ако се познаваме, значи вие сте наясно, че моята коса се мени по-често, отколкото някои хора си сменят маслото на колата. 

Ако не сте шофьор, за вас имам още едно сравнение - обичам новите цветове и подстрижки повече, отколкото Мечо Пух обича мед. 

След като изяснихме, че съм малко или много гуру в различните визии за моята коса, нека да се съсредоточим върху онези така често търсени думички в google - тенденции в косата през 2018-та година. 

Момичета, нека си го признаем, доста голяма част от нас иска нещо ново, още преди часовникът да е ударил полунощ на 31 декември. Да, с новата година идват и нови желания - по-скоро такива за промяна, отколкото такива за затвърждаване. 

Да, и желанието да имате по-дълга коса, също е промяна, просто се случва малко по-бавно от лесния и доста удобен "bob", който залива телевизията и билбордовете в момента. 

Да, може да не сте обърнали кой знае какво внимание, но днес аз ще ви заведа в света на косата - какво ново ни очаква през 2018-та и на кои цветове и типове подстригване да заложим. 

Аз самата съм направила вече промяната, от която се нуждаех - от дълга до под раменете коса, вече имам един прекрасен "bob" с издължени предни кичури. Ето и снимка, за да си представите по-добре (това не съм аз, но прическата е абсолютно същата :) )►►►

Снимка: netinfo

Разбира се, изключително важно е да заложите на доверен фризьор, който да познава вашата коса и да има нужните умения. 

Вижте кои са тенденциите, които ще се наблюдават в косите през новия сезон в нашата галерия ТУК ►►►►►

Още полезни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти