Неземно съчетание на флорални ухания с нотка живителен цитрус - новият аромат Flora Chic

Неземно съчетание на флорални ухания с нотка живителен цитрус - новият аромат Flora Chic
Снимка: netinfo

Да си представим, че изяществото има аромат и може да изрази личността ти без да казваш и дума. За първи път след повече от 50 години водещата марка за бяла и декоративна козметика Artistry™ представя аромата Artistry Flora Chic™ - луксозен парфюм, който въплъщава грация, елегантност и безгрижна изтънченост, с чиято помощ ще направите правилното впечатление.

Ароматът Artistry Flora Chic™ е разработен ексклузивно за марката Artistry™ от престижната парфюмерийна къща Givaudan със седалища в Париж, Франция и Ню Йорк. Парфюмеристите на Givaudan, глобален лидер при създаването на аромати, стоят зад най-обожаваните ухания през последноте 250 години.

Ексклузивната комбинация от нотки, композирани в Artistry Flora Chic™, са вдъхновени от легендарните парижки градини Les Jardins De Bagatelle. Там, сред уханието на хиляди рози въображението на парфюмеристите се развихря и те създават модерен аромат с флорални и цитрусови нотки.

Композицията на Artistry Flora Chic™ е съставена от следните нотки:

Френски клементини – топ нотка на цитрус с нюанс на мандарина и свежест на сладък портокал ;

Българска роза – средна нотка в сърцето на аромата, едновременно мек и дълбок аромат, чувствен и сладък;

Иланг иланг от Мадагаскар – базова плодова нотка, сладки флорални,  екзотични и земни оттенъци  

Освен с изящен аромат, Artistry Flora Chic се откроява и с уникална и стилна бутилка, създадена с внимание към всеки детайл от криейтив директора на Select World, Оливие Ван Дорн (Olivier Van Doorne). Капачката на бутилката се състои от 20 отделни детайла и е сътворена с персоналното участие на 28 различни майстори.

“Работата ни по аромата на Artistry Flora Chic™ не може да се сравни с нищо, което сме създавали до момента. Всеки елемент – от завладяващите нотки на аромата, през изящния флакон до зашеметяващите визии на кампанията, всичко е специално,” споделя Ким Малевиц, глобален маркетинг директор за козметичните продукти на Amway.

Artistry Flora Chic е перфектният завършващ щрих на вашия ритуал по разкрасяване.

Artistry Flora Chic™ в България можете да откриете на amway.bg в разфасовка от 50ml и цена 142.38 лв.

Продуктите на ARTISTRY™ се продават ексклузивно чрез дистрибутори на Amway.

Кои са Artistry™:

Artistry™ е сред петте компании, производители на аромати, с най-големи продажби в света**.

Марката е създадена през 1958 г. от екип съпрузи-предприемачи. В портфолиото на Artistry™ присъства бяла козметика, базирана на най-нови технологии и патентовани растителни съставки. Целта, която си поставят тези козметични средства за мъже и жени, е да забавят белезите на стареене, предизвикани както от биологически, така и от екологични причини. Компанията произвежда и декоративна козметика за лице, очи и устни с марка Artistry™. Луксозните формули са отражение на световни научни изследвания, развойна дейност и  контрол на качеството, осигурявани от мрежа от над 950 учени и академични надзорници, които работят заедно, за да развият критериите за красота.

Продуктите с марка Artistry™ се продават от над 3 млн. дистрибутори на Amway в над 100 страни и територии по света.
За повече информация: Amway.com/ARTISTRY.

**Източник:  Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims.

Малко повече за Amway:

Amway™ е сред водещите в световен мащаб семейни компании за потребителски стоки, като продава над 450 висококачествени продукти в категориите красота, уелнес и грижа за дома. Портфолиото се продава ексклузивно на крайните потребители от независими дистрибутори. Компанията е основана през 1995 г. в Ада, САЩ и оперира в над 100 държави и територии, като генерира приходи от 9.5 милиарда щатски долара за 2015 г. Топ брандовете на Amway са витамините Nutrilite™, минералите и хранителните добавки, серията Artistry™ за цветна козметика и грижа за кожата, както и системите за пречистване на водата eSpring™.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти