Нейно величество дългата пола: как да носим тази прелест през лятото

дълга пола
Снимка: Unsplash

Няма нищо по-хубаво от дългата пола, която наистина привлича вниманието и създава вълни от хладен въздух. Добре, роклите също не са за подценяване, но и те понякога имат нужда от почивка в гардероба.

Въпреки че късите поли са шик и на мода в момента, просто има нещо в дългата пола, която ни хипнотизира, когато някой мине покрай нас и вятъра се заиграе с плата. Тук малко се увлякохме с поезията.

Освен това е впечатляващо колко много тоалети можете да създадете с една дълга пола. Маратонките, токчетата и ботушите са чудесни спътници, а вариантите за горнища са безкрайни: блузи, тениски, потници, та дори и горнища на бански.

Ако вземете предвид и различните видове дълги поли (плисирани, прилепнали, широки...), възможностите надхвърлят въображението. Но, разбира се, можете да намерите и подходящи комплекти горни и долни части, за да улесните живота си.

Не се притеснявайте, никой не ви моли да изоставите късите поли. Просто разгледайте нашата селекция от тоалети с дълги поли, които предстоят, като допълнително вдъхновение за летния гардероб. Кой знае? Може би дори ще откриете новата си любима визия.

Дългата пола: 15 горещи визии за летните дни

 

 

Още модно вдъхновение за лятото:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти