Най-популярната сватбена рокля в Пинтерест

Най-популярната сватбена рокля в Пинтерест
Снимка: Grace Loves Lace

Всички, които използват социалната мрежа Pinterest за обмяна на изображения, знаят, че там е меката на вдъхновението за бъдещите булки, които черпят идеи за своята предстояща сватба и визия...

И макар всяка жена да има различни предпочитания, стил и излъчване, все пак има една специална сватбена рокля, която практически всички обожават.

Това показват пътите, в които роклята е била "пинната" или иначе казано - добавена във виртуалната папка с булчински идеи на дамите.

Моделът е на австралийския бранд Grace Loves Lace и е бил "пиннат" повече от 2,5 милиона пъти, което практически превръща роклята в най-популярната булчинска рокля в социалната мрежа Пинтерест.

Моделът носи името Hollie 2.0 и е изработен от елегантна френска дантела, коприна и шифон.

Кройката наистина придава женственост на силуета, подчертава извивките и създава усещането за нежност, изящество и чистота, чувство, което търси във визията си всяка булка.

И макар цената ѝ да е доста висока за нашите разбирания и географски ширини (2 каталога на марката е обявена на стойност 1870 долара), няма спор, че дизайнът е невероятен и е подходящ за летни, пролетни и есенни сватби.

>>> Вижте още снимки на роклята в галерията ни >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти