Най-подходящите цветове за теб

Чудили ли сте се кои са най-подходящите цветове за вас и кои са тези, които не трябва да слагате при никакви обстоятелства? Това е особено присъщо за повечето дами - често се колебаят как да подберат цветовете на дрехите си и кои са най-точните нюанси за тях.

Оказва се, че подбирането на точните цветове за всеки човек е сложна задача и се базира на цял цветови анализ, споделят от канала Бърборани във Vbox7.com.

„Цветовият анализ се основава изцяло на характеристиките, които са ни дадени от бебе - цвета на косата, естествения, цвета на очите, тена на лицето, дори цвета на устните, пигментацията на кожата и не на последно място - излъчването, което имаме. Някои хора имат по-остро излъчване, други - по-меко", обясни консултантът Румяна Пенева.

Тя разясни и какво става с нас, когато сме с неподходящи цветове:

„Когато си с неподходящия цвят, буквално изчезваш, ставаш невидим. Получава се следното нещо - изпъкват недостатъците ти. Може да са сенки под очите, пъпчици, пигментация, косата може да изглежда по-сивкава, да изглеждаш по-посърнал, уморен, дори - болен. Когато си точно с твоите цветове, те подчертават предимствата и изглеждаш по-свеж, дори без грим", обясни тя.

По думите й личният стил на всеки човек се основава на няколко архетипа. Така той може да бъде класически, естествен, романтичен, ангелски, игрив и драматичен.

Вижте в клипа и как да определите кои са най-подходящите цветове за вас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти