Бързи и лесни съвети за правилно гримирано лице

Най-добрите препоръчват
Снимка: netinfo

Съвпадението в имената на творческия директор на козметичния гигант ''Ревлон'' (Revlon) Гучи Уестман с една популярна италианска модна къща е чиста случайност. Никак обаче не е случаен професионалният усет на въпросната дама, която е гримирала едни от най-известните холивудски лица като Натали Портман, Гуинет Полтроу, Камерън Диас и Дрю Баримор. Ето какви кратки и лесно изпълними препоръки ни дава тя.

* Винаги хидратирайте добре кожата си, преди да нанесете грим, а това правило важи с пълна сила, особено ако ще поставяте и фон дьо тен. Овлажняването на лицето ще направи грима ви по-издръжлив и свежо изглеждащ.

* Използвайте молив, с който да очертаете горната устна. Цветът му винаги трябва да е с един тон по-светъл от този на червилото ви. Хубавият контур на устните ще ги накара да изглеждат по-плътни.

* Не забравяйте да подчертаете и веждите с подходящ молив, ако плътността им не е достатъчна. Добре оформените вежди винаги придават завършен вид на лицето, според Уестман.

* Добавете най-светлия тон от кутийката ви със сенки по дължината на долния и горния клепач, но само в зоните, които са най-близко до миглите ви. Това действие ще озари и визуално ще уголеми вашите очи.

* Не се притеснявайте да използвате гримовете си по нетрадиционни начини. Така например червилото може да се превърне в руж, а гланцът за устни да бъде нанесен и като сенки за очи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти