На 69 години Хелън Мирън стана рекламно лице на козметика

Хелън Мирън
Снимка: Getty/Images

Хелън Мирън е една дама, на която ние истински се възхищаваме. Освен това актрисата е живото доказателство, че възрастта не е никаква бариера за блясъка и очарованието.

На 69 години британската актриса стана лице на френската козметична марка "Лореал". Това съобщава в. "Дейли мейл".

Тя ще представлява марката наред със звезди наполовина на нейната възраст, сред които поп звездата Черил Фернандес-Версини (31 г.), моделът Лара Стоун (30 г.) и холивудската актриса Блейк Лайвли (27 г.)

Хелън Мирън не е типичното рекламно лице, което козметичните гиганти биха наели за представяне на продуктите им, особено след като преди време актрисата сподели, че има навика сама да подстригва косата си и не обича излишната суета. 

Хелън сподели още, че се грижи за фигурата си, като се старае да прави малко упражнения.

Въпреки всичко Хелън ще представлява "Лореал" редом до колежките си Ева Лонгория, Дженифър Лопес и Анди Макдауъл.

Компанията обикновено предлага договори на по-млади дами.

Освен колежката ѝ Джейн Фонда (76 г.), друга представителка на възрастта на Мирън е 68-годишната Даян Кийтън. От страна на господата рекламни лица ще са Хю Лори и Фернандес-Версини. 

От компанията обясняват, че са направили проучване сред 9 000 жени и са установили, че носителката на Оскар Хелън се радва на най-широка популярност сред дамите.

Анкетираните я определят като „гениална, интелигентна и най-стилната знаменитост с външност, която само се подобрява с минаване на времето“. Освен това хората възприемат Мирън като здраво стъпила на земята жена, която има позитивно и очарователно излъчване.

Самата актриса споделя: „Не съм красива, никога не съм била, но винаги съм изглеждала прилично и поддържана, и възнамерявам да поддържам това ниво.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти