На 40 години с къса пола

Дженифър Анистън споделя, че в своите 40 години се чувства много по-уверена в себе си, отколкото като е била на 30
Снимка: Getty/Guliver

Едва ли са много жените, които се чувстват достатъчно уверени във външния си вид, че дори и на 40 години да носят къси поли.

Оказва се, обаче, че именно дамите на тази възраст са най-смели що се отнася до външен вид и не се притесняват да показват краката си.

В защита на това твърдение се явяват Дженифър Анистън и Холи Бери. Те са съответно на 43 и 45 години, но това изобщо не ги спира при всеки удобен случай да носят къси поли и рокли.

От друга страна, най-къси поли носят момичетата в началото на 20-те години. Известно време след това, когато вече са се установили със сериозна работа и евентуално семейство, нещата се променят и масово всички залагат на панталоните.

В края на 30-те дамите отново предпочитат поли до и под колената. От момента, в който духнат 40 свещички от тортата за рождения си ден, дамите сякаш изживяват своя ренесанс и отново се чувстват уверени във външния си вид.

Когато, обаче, навършат 50 години, жените вече се съобразяват с възрастта си и дори холивудски звезди като Мишел Пфайфър, Джулиан Мур и Мадона изхвърлят минижупите от гардероба си.

Годините нямат чак такова значение. Важното е винаги да се обличате, водени от собствения си вкус, а не от последните модни писъци и да се чувствате комфортно в тялото и дрехите си.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент