Модните тенденции за лятото

Лятото е сезон, в който можем да развихрим въображението си и да експериментираме с по-смели решения за свежата си, лятна визия. В новото си видео бюти влогърът Наталия от Natali’s Beauty заедно със своя специален гост - рапърката и актриса от уеб сериала „Следвай ме“, Diona, показват какви са горещите тенденции и аксесоари за Лято 2017.

Наред с гривните от естествени камъни, които в комбинация с летни рокли стоят страхотно, към бижутата си това лято задължително трябва да добавите  сребърните аксесоари, които са особено актуални за тази година.

Цветните, големи и по възможност много на брой аксесоари също са топ тренд за лятото като тук влизат както гривни, така и часовници.

Освежете гардероба си и с няколко цветни и свежи фишута, които бихте могли да връзвате както на главата, така и на шията, ръката и дори на чантата си, ако се стремите да постигнете по-елегантна визия. Едно красиво фишу винаги допълва по чудесен начин дори и наглед по-обинковените чанти.

Снимка: netinfo

Що се отнася до обувките – абсолютен хит това лято са сандалите с помпони, както и обувките с високи, удобни и дебели токове.

Какво още трябва задължително да имате в гардероба си това лято – вижте във видеото! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти