Модни тенденции в облеклото тази зима

Модни тенденции в облеклото тази зима
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лилия Огнянова

Само шал, шапка, ръкавици и дебело палто не са ви достатъчни да изкарате зимата.

Даваме ви няколко съвета за актуални дрехи и аксесоари, с които ще се чувствате модерни през този сезон.

Кожена или плетена пола
Изборът на материя зависи от личните ви предпочитания, но е почти задължително да имате една хубава, дебела зимна пола в любимия ви цвят.

Дебел клин/чорапогащник
С полата е логично и да си купите топъл клин или чорапогащник. На пазара се предлага изключително голямо разнообразие от шарки и модели, така че едва ли ще сте затруднени в избора си. Важното само е да е от наистина топла материя и поне 100 дена, за да сте сигурни, че няма да измръзнете.

Цветна блуза
През зимата всичко изглежда сиво и безцветно, затова е важно с облеклото си да разнообразите цветната палитра около вас. Купете си блуза в ярък цвят, независимо дали това ще е червено, розово, синьо или жълто. Важното е да изберете нещо, което ще ви зарежда с оптимизъм само като го погледнете. Избягвайте да се обличате от главата до петите в черно. Това може да е най-стилният и класически цвят за дрехи, но все пак няма нужда да изглеждате като в траур. Старайте се винаги да има цветен компонент в облеклото ви, дори и това да само обеците.

Палто пелерина
Изключително сладко и женствено! Ако и него го подберете в по-ярък цвят, няма да сбъркате.

Голяма панделка
Панделките отново са на мода, без значение къде стоят. Може да е на полата, може да е като колан на талията ви или на шапката, важното е да я има.

Еко кожа с дълъг косъм
Става въпрос за тази еко кожа, която наподобява китеник. Апреските с подобен акцент отново са на мода, както и жилетки от същата материя. В магазините се предлага голямо разнообразие от модели, със сигурност има какво да си харесате. Все пак не прекалявайте, няма нужда да си взимате наметала като ямурлук, а обикновена жилетка без ръкави, под която да носите блуза по тялото в дюс цвят.

Змийска шарка
Животинските принтове все още не са излезли от мода, а змийската шарка даже се налага този сезон. Единственият ни съвет е да не прекалявате! Чанта с този принт или акцент в обувките или блузата са напълно достатъчни. Никой няма да ви хареса, ако се преобразите в огромна анаконда от главата до петите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти