Да оцветим есенното си настроение

Салма Хайек по време на кинофестивала в Кан през 2010-а
Снимка: БГНЕС

Християн Немски

Вече наяве излязоха и цветовете за есента, които ще присъстват в гардероба на всички онези, които много държат да следват модните тенденции. Не че и другите нюанси няма да ви наредят в редиците на добре изглеждащите, но тези пет цвята идват топли, топли по препоръка на модните критици на запад от нас, които най-добре знаят как стоят нещата в този моден, суетен бранш.

С маслинка, моля
Дрехите и аксесоарите изрисувани в маслено-зелената гама ще се подвизават из есенния период, но недейте да прекалявате с тях, а слагайте най-много един акцент от този цвят в аутфита си, за да не заприличате на някой лесничей.

Коралови рифове
Цветовете от морското дъно излизат на суша, за да завладеят гардероба на шопинг маниаците през идните три месеца. Особено подходящ цвят за аксесоари от типа на чанти, гривни и колиета. А във вид на рокля, този океански нюанс няма равен.

Бургундско вино
На вкус е впечатляващо, но облеклата изрисувани в тази палитра будят не по-малко очарование. Блуза, туника или ботуш във въпросния наситен, червен десен са добре дошли в дрешника на последователите на актуалния моден свят.

На границата между синьото и зеленото
Този цвят трябва да се види, затова ето ви и снимка, а неговата забележимост ще е в полза на всеки, който го носи през мрачните есенни дни. Вижте погледите след себе си (щом го подберете за някоя от дрехите си) и бързо ще се убедите в това.

Сутрешно кафе
Започвате деня си с него, но ободряващият му ефект може да се отрази много по-дълготрайно и на вашия външен вид. Дали облеклото с цвят на кафе е под формата на сако или пола оставяме да прецените вие, но този топъл тон трябва да присъства в избора ви за дреха през настъпващия сезон.

Това са само няколко кратки идеи от нас, а вие какво смятате да носите през есента?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти