Мода, грим, прически - Ето какво ще виждаме навсякъде през зимата на 2017!

Как да сме в крак с всички актуални тенденции в грима, модата и аксесоарите тази зима? Това ни разкрива Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео!

Тенденции в грима

Тази зима се очертава сезонът на класическите гримове. Една от най-често срещаните визии на модните подиуми представящи тенденциите за зима 2017/18 е вдъхновена от жената през 40-те – със сладострастни червени устни и очна линия, която повдига окото и прави погледа закачлив. Освен това ще видим и много металически отблясъци по клепачите, които подказват за предстоящите празнични дни и вечери. Един по-смел тренд пък представя класическа очна линия, но в закачливи омбре преливки в кралскосинята гама. А по време на Седмицата на модата в Милано категорично бе заявено, че зима 2017 ще бъде зимата на симтатичните розови бузки и далеч от контура.

Косата на зима 2017

Стане ли дума за прически, един от основните трендове си остава небрежно разхвърляната коса. Или както я описват коафьорите – сякаш току-що измита и съвсем набързо изсушена със сешоар.

За радост на всички дами се запазва и кокетният тренд на плитките. А ако говорим за цветове – категорично цялата 2017-а година е годината на русият цвят във всичките му нюанси.

Бляскав грим за блестящи мигове
Снимка: Elle.fr

Аксесоарите

За тази зима аксесоарите са решени основно в златно, като най-вече се акцентира върху украшенията за коса, които са великолепни и страхотно решение за коледното или новогодишно парти.

Маникюрът

Стане ли дума за маникюр, трендът е към красивите нокти в средна дължина с уж хаотични, но много красиви краски.

дф
Снимка: Unsplash

Дрехите

За тази зима особено актуални ще бъдат студените металикови отблясъци на среброто и стоманата. Тях ще наблюдаваме по всички елементи на облеклото – през поли, панталони, рокли, та до връхни дрехи и зимни обувки. Освен това ще се прокрадне и един малко по-параден и празничен елемент, който определено не е за ежедневието и подхожда само на смелите дами и специалните поводи, а именно перата. За ежедневието пък модните експерти на „Вог“ са категорични, че дънковите облекла – от глава до пети ще бъдат хит. А наред с тях е добре да изберем още поне едно плетиво в млечно бял цвят – пелерина, жилетка или защо не огромен oversize пуловер. И още – великолепни тоалети на точки, пухкави палта в разнообразни цветове – синьо, оранжево и розово и стилни сиви костюми ще властват в гардеробите ни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти