Kérastase разкрива тайните на разкрасяващия сън с нов магичен нощен серум

Kérastase разкрива тайните на разкрасяващия сън с нов магичен нощен серум
Снимка: Kérastase

Луксозната грижа за косата вече продължава и през нощта –  с новия магичен нощен серум Nutritivе от Kérastase, който е достъпен във фризьорските салони от април 2019. Най-новият и дългоочакван продукт черпи вдъхновение от грижата за кожата, като той съчетава подхранващата сила на маска за коса в иновативна, лесна за употреба формула, която не изисква отмиване.  Mагичният нощен серум Nutritive е част от поредицата иновативни продукти, с които Kreastase отбелязва своя 55-годишен юбилей през 2019 година.

Благодарение на магичния нощен серум, луксозната грижа се превръща в истински вечерен ритуал преди лягане. Няколко дози от него могат да се нанасят всяка вечер на косата, като те осигуряват дълбоко подхранване и магически изчезват на сутринта. Новата луксозна нощна грижа от Kérastase е обогатена с витамин В комплекс и екстракт от корените на ирис, а серумът осигурява чувствено изживяване. На сутринта косата е мека, лесна за разресване, със сатенено усещане и изпълнена с дълготраен аромат.

Актрисата и модел Емили Ратайковски, част от рекламната кампания на новия магичен серум, е една от главните героини на нощната магия, като за себе си казва: “Моите дни могат да бъдат изключително динамични, така че разкрасяващият сън е всичко за мен.”

Снимка: Kérastase

Магичният нощен серум е подходящ за всякакъв тип коса и за ежедневна употреба, като той се комбинира с продуктите от серията Nutritive – Сатенена вана и вана Мажистрал, Витално мляко, Маскинтенс, Маска Мажистрал и Нектар Термик. За леко суха коса, серумът може да се нанася по дължините и краищата. За изключително суха коса е препоръчително да се наблегне на по-сухите части. За умерено суха коса серумът се нанася навсякъде.

Новият магичен нощен серум Nutritivе е наличен във фризьорските салони от месец април 2019. Списък с фризьорските салони Kérastase е наличен на адрес: bit.ly/KerastaseHairSalon

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти