Кои са любимите цветове на кралица Елизабет II

Въпреки своите 85 години, кралицата винаги демонстрира жизненост
Снимка: Getty/Guliver

Няма да е пресилено да се каже, че кралица Елизабет II е модна икона.

С всяко свое появяване пред обществеността, тя доказва, че притежава невероятен стил на обличане – изчистен и класически, без да е скучен и старомоден.

Списание "Вог“ (Vouge) направи класация на всички тоалети, с които кралицата се е появявала през последните 12 месеца и установи, че синият цвят преобладава.

Най-слабо предпочитаният цвят от Елизабет II е бежовото, синьото заема почти 30% от тоалетите, след него се нареждат зелено, лилаво, розово,червено и жътло. Флоралните мотиви също са сред любимите десени на кралицата.

Черният цвят почти не се среща в гардероба на Нейно величество, ако не се броят обувките и чантите й. Всеки тоалет е придружен от задължителната кокетна шапка, подбрана в подходящи цвят и форма.

Личният асистент на Елизабет Втора – Анжела Кели, споделя, че кралицата винаги държи да бъде добре облечена, внимателно подбира тоалетите си, съобразява се с етикета и мнението на специалистите, но винаги държи да има последната дума и да подбира предимно сама дрехите и аксесоарите си.

Може да се уверите в добрия моден усет на кралицата в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти