Как не сме се сещали - 1 преса, а толкова варианти за прически!

Знаете ли, че с пресата за изправяне на коса всъщност можете да я къдрите? Освен това, може да го направите по много и най-различни начини с помощта на само на една преса!

Ето 8 от тях, които ни показва Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео!

Класически вълни

За да се сдобием с класическите вълни, първо хващаме кичур коса и минаваме в корена, за да загладим. След това поставяме пресата по диагонал, завъртаме на 90 градуса и я спускаме надолу, но не до самия връх на косата - него оставяме прав.

Естествени вълни

Още един вариант, който изглежда много естествено. Отново хващаме кичур коса, заглаждаме в корена, а след това поставяме пресата по диагонал, завъртаме на 90 градуса навътре и изтегляме. На втората една трета от косата завъртаме навън и изтегляме. При третата и последна част от косата отново завъртаме навътре и изтегляме.

Сладка букла

Хващаме тънък кичур, който навиваме на кравайче около два пъста. След това притискаме с пресата за 10 секунди.

Дребни вълнички

А ето и една прическа, която със страшна сила се завръща от 90-те. Сплитаме косата на стандартни плитки от по три кичура. След това минаваме всяка плитка с пресата и за отрицателно време се сдобиваме със ситни вълнички.

Африкански къдрички

Ако имате времето, желанието и търпението, можете да си направите и разкошни африкански къдрички с преса и молив. Внимавайте само моливът да е дървен и без покритие, което може да се стопи от горещината на пресата и да причини големи беди. Увийте тънък кичур около молива, притиснете с преса от всички страни и воала!

Небрежни вълни

Напоследък са много актуални небрежните вълни в косата - сякаш сме си легнали с мокра коса и ефектът на сутринта е Уау! Но можем и да го изимитираме, като увием кичур коса около оста му и притиснем с преса.

Още видове прически, които можете да си направите с преса за изправяне – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти