Как можем да имаме чипо носле като на Disney принцеса само с помощта на гримове

Откакто тенденциите с гримирането навлязоха толкова много и в най-различни направления, вече не е необходимо да прибягвате до пластичен хирург, ако не харесвате дадена част от себе си. Например ако не харесвате носа си и искате той да е по-тесен, по-чип, по-прав, генерално – по-малък, разберете как само с малко грим и правилните техники можете да се сдобиете с чипо носле като на Disney принцеса.

Единственото нещо, което е хубаво да имате върху лицето си е фон дьо тен. Приемете, че започвате да рисувате на чисто платно, директно върху носа.

Ако искате тесен, прав нос, трябва да прокарате две успоредни линии от двете страни на носа. Колкото по-близки са линиите, толкова по-тънък ще изглежда носа. Респективно, ако имате много тънък нос и желаете да изглежда по-широк, линиите трябва да са по-раздалечени.

Ако пък искате носът да изглежда по-къс, трябва да се постави сянка отдолу – точно между двете ноздри.

След това поставяте светъл коректор с тънка линия по продължение на носа. Така оптически изглежда още по-тъничък. Освен това трябва да се постави и светъл коректор и отстрани на носа, изсветлявайки едновременно с това и зоната под очите. Но не прекалявайте с продукта там.

И всъщност каква е тайната на чипото и вирнато носле – ако искате да е точно такова, поставяме една тънка линия малко над върха му.

Време е за много хубаво преливане с навлажнен бюти блендер или пък с четка – както ви е по-удобно.

Следва фиксирането на продуктите съответно с прахообразни тъмни и светли пудри.

И за разкош – поставете една малка точка хайлайтър точно на връхчето, за да акцентирате още повече върху чипото носле, с което се сдобихте току-що.

А ето я и голямата грешка, която правят повечето дами. Оставят „ситуацията” така. Но  ако контурираме само носа и нито една друга зона по лицето, той буквално ще изглежда като мръсен и зацапан. За да създадете цялостна дълбочина и цвят, нужно е поне да минете с бронзова пудра по периферията на лицето. Поставете тъмна сянка под скулата, под челюстта. А с четката, с  която сте нанесли бронзанта, можете да минете съвсем леко и по-нослето, за да допрелеете цветовете и всичко да се слее добре. И разбира се малко хайлайтър по най-изпъкналите зони на лицето.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти