Как да оптимизираме плажната чанта

Чували ли сте вица, че в една дамска чанта има всичко друго, но не и ред? Ако отговорът е „Да“, и ако често ви се случва да си го повтаряте наум, докато търсите за пореден път някоя вещ на дъното на чантата си, разбираме ви много добре.

Освен неразборията в чантите обаче, дамите често имат и друго оплакване – в желанието си да не пропуснат нещо важно, понякога взимат половината си покъщина и я слагат в чантата, а след това багажът им тежи цял ден.

Статистически проучвания дори сочат, че една дамска чанта може да тежи от 1,8 кг до цели 3,5 кг. 
А представете си какво остава за плажната чанта, в която трябва да поставим още повече и по-обемни принадлежности.

Ето защо в новото видео от канала Natali's Beauty откриваме няколко много полезни съвета за това как да изберем плажната чанта и съдържанието ѝ, така че да имаме всичко необходимо за спокойни дни на плажа и под слънцето.

1. Изберете голяма чанта, в която да можете да побирате всичко необходимо за плажа. Спрете се на чанта с меки и удобни дръжки, които да не прежулват дланите ви.

2. Спрете се на мека плажна кърпа от естествена материя, която бързо попива влагата и съхне лесно на слънцето. Един добър съвет е да изберете по-голяма кърпа, така че спокойно да можете да полегнете на плажа, без притеснение, че кърпата ви ще е постоянно осеяна с пясък.

3. Спрете се на плажно мляко с висок слънцезащитен фактор, за да не изгорите първия ден на плажа. Мажете се периодично и с дните почивка бихте могли да смъквате фактора и да пристъпите към масла за красив бронзов тен.

4. Ако носите телефон или таблет на плажа, уверете се, че калъфчето ви е с плътен цип и ще защити техниката от пясък, който може да надраска тъчскрийна.

5. Бихте могли да вземете и още един несесер, в който да сложите балсам за устни, ластик за връзване на косата, мокри кърпички, салфетки, дори пари, ключове и други нужни дребни вещи, така че да не загубите нещо и във всеки един момент да знаете къде са нещата ви.

6.  Слънчевите очила носете в голям и твърд калъф, за да не влязат песъчинки и да не надраскат стъклата. Освен това, ако някой седне на чантата ви, очилата няма да се счупят.

7. Не пропускайте забавленията – тесте карти с тефтер и химикал за записване на резултати.

Вижте още:

12 ретро модни находки, които са супер модерни и днес

Стилни идеи за носене на любимата макси рокля

Безупречни плажни визии за лято 2016

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти