Създадено за NYX Professional makeup

Изискан вечерен блясък: Създай вълшебна визия за новогодишната вечер

Изискан вечерен блясък: Създай вълшебна визия за новогодишната вечер
Снимка: Личен архив

Три неща са важни за всяка жена за перфектната новогодишна визия - класическите елементи, блясъкът и да издържи цяла вечер. Да, всички искаме да сме неповторими и сияещи. Обмисляме всеки елемент от визията си до най-малък детайл, за да изглеждаме цялостно перфектно.

И стане ли дума за грима – наистина не е нужно да сме умели гримьори, нито е задължително да си запазваме час при професионалисти.

Можем да създадем зашеметяваща визия само с правилните стъпки и продукти.

За първото - ще ви разкажем ние, в прости стъпки. За второто - доверяваме се на NYX Professional Make-up, които никога не са ни предавали, стане ли дума за качествен, пигментиран, дълготраен грим.

Задължително праймър

Напоен с екстракт от пъпеш „Медена роса“, Honey Dew Me Up Primer създава гладко платно за грим.

Снимка: NYX Professional makeup

Нашият съвет: Нанесете върху добре почистена и хидратирана кожа и изчакайте две минути, за да стегне, преди да нанесете фон дьо тен и коректор.

Основата е личен избор

Ако имате съвършена кожа, лек фон дьо тен в комбинация с коректори за скулптуриране на лицето са напълно достатъчни. При проблемна кожа можете да се спрете и на по-покривна основа.

Нашият съвет: Обезателно нанесете внимателно пудрата под очите и в Т-зоната – най-добре с потупващи движения на четката, за да не разнесете кремообразните продукти.

Изберете правилните нюанси на сенките

Снимка: Личен архив

Ако сте се спрели на класическа визия с очна линия и червено червило, не експериментирайте излишно с цветовете на сенките по клепача. В палитрата ULTIMATE SHADOW PALETTE WARM NEUTRALS има цели 16 неутрални нюанса – и матови, и перлени. Цветовете са интензивни, високо пигментирани, с веган формула. Можете да използвате както за ежедневието, така и за специални поводи като новогодишната нощ.

Нашият съвет: Опушете с 1-2 тона по-тъмен цвят от цвета на клепача ви, а в центъра му поставете блясък. Малък трик – за още по-голяма интензивност на блясъка, нанесете с пръст.

За още повече блясък

Снимка: NYX Professional makeup

Ако не заблестим смело в новогодишната нощ, то кога? Течните сенки за очи ULTIMATE GLOW SHOTS са перфектен вариант за допълнителен блясък. Формулата се отличава с това, че не се рони и издържа до 12 часа върху клепача.

Нашият съвет: Имайте предвид, че тези озаряващи течни сенки за очи са изключително интензивни. Задължително ги тествайте върху ръката си, преди смело да нанесете върху клепача. Дори една точица от тях във вътрешния ъгъл на очите ще озари погледа ви изключително много, уверяваме ви.

Изненада! Следва спирала

Снимка: Личен архив

Да, обикновено съветът тук е да се премине към очна линия и едва след това да финализираме грима по очите със спирала. Но ето и...

Нашият съвет: Ако искате перфектна очна линия, първо оформете миглите добре, за да знаете каква е дължината им. Черната спирала ON THE RISE VOLUME LIFTSCARA е страхотен избор – миглите стават много дълги и обемни и ще са перфектен ориентир за следващата стъпка.

Ето я и перфектната очна линия

Снимка: NYX Professional makeup

Когато вече знаете каква е плътността и дължината на миглите ви, ще можете да прецените и колко интензивна да бъде очната линия. Очната линия EPIC INK WATERPROOF е с тънък и еластичен връх на четката. Повярвайте, тази очна линия е интензивно пигментирана и водоустойчива и ще издържи цяла вечер.

Нашият съвет: Не оформяйте веднага плътна и дълга очна линия. Започнете с деликатни линии и удебелете при нужда и желание от ваша страна.

Плътните вежди вече не са на мода

Снимка: NYX Professional makeup

Точно така, дами. Не е нужно да имате плътни и дефинирани вежди. Последните трендове са веждите да бъдат естествени, максимално най-близки до натуралната си форма, но все пак фиксирани на едно място.

Нашият съвет: Използвайте прозрачния гел за вежди THE BROW GLUE INSTANT BROW STYLER – наистина е уникален и лесен за употреба. Само с 2-3 движения на разресване на веждите те заемат желаната форма и не помръдват от мястото си до цялостно измиване на грима.

Устните са звездата във визията

Снимка: Личен архив

Устните заслужават да бъдат във фокуса на грим визията. Изберете перфектният празничен червен нюанс – течно матово червило LIP LINGERIE XXL е перфектният избор. Силно пигментиран, устойчив часове наред.

Нашият съвет: Ако искате да дефинирате добре вътрешните ъгълчета на устните, но нямате прецизна ръка – използвайте допълнителна четка, за да имитирате движение с молив.

И за финал – блясък!

Снимка: Личен архив

Поставете смело върху най-високата част на скулите от стик хайлайтъра JUMBO MULTI-USE HIGHLIGHTER STICK 02 с леки потупващи движения с пръст. Този блясък е изключително интензивен.

Нашият съвет: Ние бихме добавили още по рамото, ключиците и деколтето, ако тоалетът позволява.

А ако искате една по-естествена, но също толкова магична визия...

Просто нанесете по-деликатна очна линия.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти