Създадено за Eucerin

Ивомила Петкова: Eдна красива жена се усеща дори само по нейната аура

Ивомила Петкова е млада, красива, знаеща и можеща. Тя е на 22 години, победителка в TopQueen конкурса, организиран от Миглена Каканашева-Мегз, и е Инстаграм инфлуенсър с над 100 000 последователи. Ивомила обича популярността, а и тя я обича, защото всички ние се възхищаваме най-много на онези дръзки, нежни и упорити жени, които са красиви не само външно, но и отвътре.   

За социалните мрежи и въздействието им върху ежедневието Ивомила казва, че именно те ни дават свободата да търсим и откриваме красотата, където мислим, че я има. А красивото е навсякъде, стига да имаме очи да го видим и да се отнасяме с него с грижа и внимание.

Истинската красота е атрибут и усещане

категорична е Ивомила. Тя вярва, че да я притежаваш означава да си различен, можещ и борбен, а красивата жена се усеща дори само по нейната аура.

d
Снимка: Net Info

Има начини всеки да разкрие и запази истинската си красота. Ивомила ни съветва как да стане това:

Преди всичко трябва да се преборим с несигурността, да имаме стремежи и да вървим напред, дори когато се страхуваме...

казва тя.

Инста кралицата споделя своите тайни, с които поддържа кожата си мека и сияйна, въпреки че се гримира често за различни фотосесии и непрестанно е изложена на стреса, който идва заедно с публичността. Тя вярва в силата на качествената козметика и се доверява на марката Еucerin. Използва серията DermoPure, включително и най-новите продукти - серума с тройно действие и защитаващия флуид с SPF 30, които ѝ помагат да се справи с акнето, да редуцира неприятната пигментация и така да сияе както за света, така и за себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivomila Petkova (@ivomilavp)

Серумът с тройно действие на Eucerin e деликатен към кожата, но успешно се справя с упоритите пигментни петна, които оставя акнето. Той ефективно намалява пъпките, предотвратява появата на нови, хидратира и матира лъщящата кожа. Основната съставка в него е патентованият Thiamidol, които действа в корена на хиперпигментацията като инхибира производството на меланин, така че съществуващите тъмни петна да избледнеят. Първите резултати са видими само след 2 седмици, а цялостното състояние на кожата се подобрява с течение на времето.

d
Снимка: Net Info

Ивомила признава, че не винаги е в най-добрата си физическа форма, а в такива моменти предпочита да бъде сред близки хора, с които се чувства обичана, да се разхожда сред природата или да готви у дома. Тогава тя задължително си „открадва“ и лично време за своите нужди и бюти ритуали с любимата ѝ козметика, с която връща красотата и чистотата на лицето си, а това ѝ помага да върне увереността и свежестта на чаровното си излъчване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти