Идеално попадение

Тайната на идеалната кожа са перлените екстракти и активната съставка комбуча
Снимка: Vichy

Кристина Гочева

Най-новото попълнение в експертните редици на "Виши" (Vichy) Idealia ще ви зарадва с леката си формула, изключително подходяща в топлото време, защото носи комфортните показатели на крем, но ги съчетава със свежестта на гел.

След пет години проучвания и два патента се роди крем, който променя качествата на кожата и това се случва благодарение на перлен екстракт за незабавен блясък, който улавя светлината и като умел фотограф борави с нея, докато променя в реално време параметрите на тена и повърхността на кожата.

И докато перлените частици работят на повърхността, в дълбочина за здравата кожа - на клетъчно, пигментно и съдово ниво, се грижи истински коктейл на младостта.

Новата съставка за козметиката - комбуча (концентрат от черен чай с широкоспектърно действие, витамини, пробиотици, полифеноли и алфахидрокси киселина), и вещите ръце на биотехнологиите забъркват комбинация от уникални естествени активни съставки, които не подлежат на изкуствено синтезиране.

Успокояващите и хидратиращи свойства на термалната вода, превърнала се в емблема на марката, осигуряват 24 часа хидратация и превръщат Idealia в идеално съвместима с чувствителната кожа.

Порите се свиват, капилярите са по-малко видими, а действието срещу големия враг на младостта – втвърдяването на колагеновите фибри, обещава и по-малко следи на времето по лицето ви.

За да бъде истинско преживяване за сетивата, бързопопиващата текстура има свеж аромат на зелен чай, букет от бели цветя, мускус и дървесни нотки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти