Създадено за L'Oreal Paris

Идеалният за теб фон-дьо-тен - как да си сигурна в избора си

Идеалният за теб фон-дьо-тен - как да си сигурна в избора си
Снимка: iStock/Getty Images

Ако има един-единствен козметичен продукт, чиято употреба наистина прави разлика в начина, по който изглеждаме, това е фон-дьо-тенът.

Колкото и хубаво да се гримирате, колкото и дълги да са миглите ви, ако по лицето ви си личат малките несъвършенства, сенките под очите или тъмната зона около носа, няма да сте доволни от резултата в огледалото.

Затова не пропускайте и не подценявайте ефекта на една хубава основа на грима.

Да, да, знаем, че изобщо не е лесно да изберете правилния нюанс. Знаем колко коварно може да е осветлението в магазините за козметика. И колко объркващи могат да са нюансите на продуктите.

Снимка: L’Oreal Paris

Ние и L’Oréal обаче, имаме решение на всички ваши трудности при избора на фон-дьо-тен. Вижте необходимите стъпки по-долу и бъдете готови за по-красивото си Аз:

Всяка жена има своя уникален нюанс

Не е възможно цялото многообразие от лица, тонове и подтонове на кожата да бъде сведено до три основни нюанса - светъл, среден и тъмен. Да, може да изглежда лесно да избереш, но резултатът няма да ти хареса.

Когато става въпрос за нюанс на фон дьо тенът- много е важно да имаме широк избор. Затова и новата серия на L’Oréal True Match е с цели 15 различни нюанса.Така със сигурност ще успееш да намериш идеалния за теб нюанс.

Снимка: L’Oreal Paris

И все пак - студен, неутрален или топъл тон на кожата?

Всички нюанси на различните лица могат да се класифицират в три категории - топли, студени и неутрални. От това зависи и удачният избор на основа за грим. Въпросът е как се разбира с какъв тон е кожата ти?

Затова помагат вените на китката. Да, много любопитно, но винаги работещо решение. Погледни вените на китката си. Ако ги виждаш като сини или лилави, кожата ти е със студен подтон.

Ако ги виждаш по-скоро зелени, значи кожата ти е с топъл подтон. Ако пък ти е трудно да определиш и ти се струват ту зеленикави, ту лилавеещи, си с неутрален подтон на кожата.

Най-добре е този тест да се прави на естествена светлина, защото изкуственото осветление драстично променя начина, по който изглеждаме.

Как се тества фон-дьо-тен

Снимка: L’Oreal Paris

През годините сме опитвали какви ли не начини за тестване на този продукт - на китката, на горната част на ръката, на челото.

Гримьорите на L’Oréal знаят много добър начин - тества се на линията на брадичката и цветът трябва да е незабележим от вашия естествен цвят. Това е и смисълът на хубавия фон-дьо-тен  - да не си личи, че сте с „нещо” на лицето, а в същото време да изглеждате озарени, свежи, по-красива версия на самите вас.

Снимка: L’Oreal Paris

В допълнение фон-дьо-тенът трябва да се грижи и за кожата ви, както го правят кремовете за лице. L’Oréal Paris True Match фон дьо тен ,например, е обогатен с хиалуронова киселина и не само придава красив вид на лицето ви, но и се грижи то да е хидратирано, т.е красиво по същността си.

Как да четете етикетите

Когато избирате нов фон-дьо-тен, не трябва да бързате да “отметнете” задачата. Отделете си достатъчно време, защото се стремите към съвършения нюанс, а съвършенството никога не се постига за един миг.

L’Oréal са улеснили максимално процеса на избиране между два или три нюанса True Match, като са направили буквено-цифрен код на всеки нюанс.

Първо изберете основен нюанс от 1 до 7 според цвета на кожата ви. След това изберете подтон - C (cold - студен), W (warm - топъл) или N (neutral - неутрален). Когато откриете веднъж своя специфичен нюанс, запомнете номера и пазарувайте после с лекота - като Кейт Уинслет от рекламното видео.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти