С подкрепата на Lecovita

Хиалурон и колаген – истинската магия за красива кожа

а
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Ако сега отворите който и да е бюти форум или група, почти сигурно е, че въпросите за кожата и това как да я поддържаме здрава и красива ще доминират. И това е съвършено разбираемо, защото красивата кожа е признак  на здраве, извор на самочувствие, комфорт. Вероятно затова е възникнал и изразът „чувствам се добре в кожата си“ и сигурно също затова приемаме толкова болезнено неизменните промени в нея.

Вече и децата знаят, че за да е красива кожата, тя трябва да е хидратирана и еластична. Всъщност именно детската кожа е надарена най-богато с тези две качества, но парадоксът е, че го забелязваме и оценяваме след години, когато вече не сме деца – и трескаво опитваме да върнем времето назад, да се пазим от вредното външно влияние, слънчеви лъчи, лоши хранителни навици и какво ли още не.

a
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Още чакаме магията, която ще ни помогне да се поддържаме вечно млади, но докато това стане, трябва да се възползваме от вече съществуващи и работещи решения. А сред тях  ефикасно е редовното хидратиране и грижата за еластичността на кожата.Това  е възможно благодарение на две добре познати вещества - хиалуроновата киселина и колагенът, които са достатъчно важни и сами по себе си, но в комбинация са способни почти да вършат чудеса.

Годините може да ни правят по-опитни и улегнали, но и отнемат много неща от нас и сред тях са именно запасите ни от хиалурон и колаген, а това директно се отразява и на състоянието на кожата ни. Появяват се първите бръчки, фини линии, кожата става по-суха и отпусната, а ние спешно искаме да направим всичко възможно, за да върнем жизнеността ѝ.

Ако се намирате на етапа, в който трябва да вземете решение за кожата си, може би е знак от съдбата, че четете тези редове. В тях ще ви разкажем за LecoVita deep Hyaluron booster и LecoVita hydro COLLAGEN multi ACTIVE  – два продукта, които осигуряват необходимите количества хиалуронова киселина и колаген в максимална дневна доза, с висока ефективност и усвояемост.

a
Снимка: Lecovita

LecoVita deep Hyaluron booster представлява точно това – мощен буустър, в който сили са обединили три вещества – 100 мг хиалуронова киселина, 100 мг аскорбинова киселина и 5 мг витамин Е (като dl-a-tocopheryl acetate).

Всяка ампула от хиалуроновия буустър LecoVita deep Hyaluron  доставя дневната доза хиалуронова киселина под формата на течност, така че да бъде максимално бързо и адекватно усвоена. За да е още по-хубаво, LecoVita deep Hyaluron booster е без захар, с естествен подсладител – стевия, и е напълно подходящ и за диабетици или просто хора, които ограничават приема на въглехидрати. 

С една ампула на ден буустърът LecoVita deep Hyaluron работи за подобряване на микроциркулацията в кожата, значително увеличава хидратацията и помага за възстановяване на плътността и еластичността ѝ. Сред очакваните ефекти са още редуцираните фини линии и ограничаване на появата на нови и в случай че се чудите дали кожата ви е подходяща за такъв продукт, погледнете в огледалото и преценете – ако кожата ви е суха, опъната и дехидратирана, ако вече имате видими фини линии и/или бръчки, ако кожата не е витална, а напротив – отпусната е и имате пигментни петна, значи е време да вземете мерки за възстановяването ѝ.

a
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

О, и в случай, че се притеснявате - хиалуроновата киселина работи при всички типове кожа, включително и при най-сложния тип, комбинираната кожа. Хиалуронът в LecoVita deep Hyaluron  се справя и с това предизвикателство и умело балансира между мазните и по-сухите участъци, а успоредно с това намалява и пигментацията, настъпила вследствие на прекомерно излагане на слънце. За последното в LecoVita deep Hyaluron се грижи комбинацията от хиалуронова киселина и витамин С, който избелва кожата много по-успешно, когато тя е добре хидратирана.

Всичко дотук е чудесно, но за още по-добър ефект е препоръчително хиалуроновата киселина да бъде подкрепена от достатъчно количество колаген – в случая LecoVita hydro COLLAGEN multi ACTIVE. Една ампула от него доставя 11 000 мг хидролизиран телешки колаген в течна форма, така че да е максимално лесно и бързо усвоим. Благодарение на процеса на хидролиза колагенът в LecoVita hydro COLLAGEN multi ACTIVE е с много малка молекулна маса, състои се от много по-малки, хомогенни по размери фрагменти, и затова се усвоява лесно и максимално от организмаКакто и при хиалуроновия буустър LecoVita deep Hyaluron, така и тук е добавен витамин С, няма захар, с естествен подсладител стевия е, а вкусовете са два – портокал и манго.

И така, докато чакаме и се надяваме младостта при хората да може да бъде удължена максимално, можем да се възползваме от това, с което разполагаме в момента. „Молекулата на младостта“ или казано на разбираем език – любимата ни хиалуронова киселина в съчетание с колагена могат да се окажат решение за проблемите на кожата ни. Бъдете постоянни и редовни в грижата и може да се окаже, че всъщност нямаме нужда от вълшебства, LecoVita deep Hyaluron booster и LecoVita hydro COLLAGEN multi ACTIVE ще се погрижат за това. wink

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти