Гримът може да състарява

Гримът може да състарява
Снимка: netinfo

Синди Крауфорд винаги ще остане в историята на модата като един от най-добрите супер модели.

Няколко поколения израснаха с идеята, че Синди е еталон за красота и женственост и това до голяма степен е така.

Нейната усмивка и невероятната ѝ закачлива бенка, са покорили не едно и две мъжки сърца, а дамите с голям ентусиазъм следват неините упражнения с единствения стремеж да се доближат до страхотната ѝ фигура.

Към днешна дата Синди е на 46 години, има две деца и изглежда все така зашеметяващо.

В активните години на своята кариера Крауфорс е свикнала постоянно да бъде гримирана и да се старае да изглежда пефектно във всеки един момент.

Сега обаче моделът споделя, че предпочита да изпозва по-малко грим. Според Сидни фон дьо тенът, сенките, червилото и всички останали козметични продукти могат да ви изиграят лоша шега и вместо да ви помогнат да изглеждате по-добре, да ви състарят.

Тя споделя, че в ежедневието си рядко слага грим и разчита на естественото излъчване.

"Колкото повече остарява, толкова по-малко грим ползвам. Той може да ви състари, а е добре да се надяваме, че вече се чувстваме все по-комфортно в кожата си."

Папарашките снимки на Синди доказват думите ѝ. Разхождайки се по улиците в обикновен панталон, риза, с пусната коса и минимален грим по лицето, Крауфорд връща стрелките на часовника назад и никой не би ѝ дал 46 години.

За нея дните на модния подиум са свършили, но това не я спира да работи зад кулисите. Тя се изявява като моден дизайнер, а освен това е омъжена от 14 години за Ранди Гербер.

Двамата имат две деца – Кайя на 11 и Пресли на 13 години.

Относно това как поддържа красивата си фигура, Крауфорд простичко казва, че не спира да тренира във фитнеса и да избягва висококалорични и мазни храни.

Ако се върнем на думите ѝ че прекаляването с грима състарява, то Синди определено има право. Фон дьо тенът може да крие бръчки и да изравнява тена на лицето, но понякога стои прекалено тежко, напуква с към края на работния ден и определено не изглежда по същия начин, както сутринта, когато сте го нанасяли. 

Също така не е добре да се прекалява и с черния молив, особено когато става въпрос за ежедневен грим, тъй като той придава острота и строгост на лицето.

Тънка очна линия на горния клепач, малък акцент от сенки в бледо розово или в телесен цвят могат да ви бъдат от много по-голяма полза.

Що се отнася до червилото, през деня е по-добре то да е по-леко или да се нанесе само гланц.

Забравете за тежките цветове и очертаване на устните с молив. Това може да си позволите като допълнение за вашата вечерна визия.

И помнете неписаното правило - силните цветове трябва да се падат или върху очите, или върху устните, но не и на двете места едновременно, освен ако не искате да направите наистина сериозно впечатление на околните и да се забележите на всяка цена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти