EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА)

емаг
Снимка: Emag/iStock

Без значение дали нанасяме небрежно безцветен гланц или очертаваме контур с тъмен молив, грижата за устните ни е неделима част от ежедневния ни разкрасителен ритуал. 

...Е, да, със сигурност не говорим за последните няколко седмици. Носенето на маски се отрази върху ежедневните ни навици, както и козметичните продукти, които използваме. И въпреки че сега носенето им на открити обществени места не е задължително, винаги трябва да имаме по една в дамската си чанта, когато ни се налага да минем през хипермаркета, аптеката или градския транспорт.

Как да победиш новия враг на твоята кожа - акнето при носене на маска >>>

Скъпо слънчево момиче, това, че половината ти лице е закрито, по никакъв начин не трябва да се отразява върху увереността ти. Погледни на ситуацията от друг ъгъл - след като половината ти лице не се вижда, значи е време да се погрижиш за другата половина! 

"Очите са прозорец към душата на човека", казват. Съветваме те да им обърнеш специално внимание и да експериментираш с нови и смели визии този сезон.

В този ред на мисли, днес ти предлагаме няколко специални находки от Emag, които ще ти помогнат да изглеждаш безупречно, дори когато се наложи да носиш маска. Разгледай комплектите със спирали в нашата галерия. 

Добрите новини не свършват дотук - можеш да поръчаш някои от тях с голямо намаление!

EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА)

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти