EDNA ОБ(Л)ИЧА: Маршът на белите обувки (купи с над 50 лв намаление!)

EDNA ОБ(Л)ИЧА: Маршът на белите обувки (купи с над 50 лв намаление!)
Снимка: Fashion Days

Необходимо ли е изобщо да посочваме привилегиите от притежаването на чифт обувки в бял цвят? Те стоят удачно с всякакви цветови комбинации, не излизат от мода, не робуват на социални обстоятелства, не се вкарват в модни рамки.

С една дума, имате ли поне един чифт бели класически обувки в наличност, бъдете спокойни - имате подходящ завършек към всеки летен тоалет.

Предлагаме ви няколко специално подбрани обувки от Fashion Days в любимия ни бял цвят, които можете да поръчате още днес с голямо намаление. Сигурни сме, че ще откриете поне един чифт, който наистина да изразява индивидуалността ви. Бъдете смели и си позволете удоволствието да ги притежавате, лятото ви очаква!

 

Сандали от еко кожа by Love Moschino (231,99 лв)*

сандали
Снимка: Fashion Days

Тези сандали тип еспадрили са атрактивно модно предложение за всички дами, които не обичат посредствените неща и се стремят да изразяват себе си чрез всеки детайл от визията си. Фигуралният десен и декоративните апликации гарантират, че в никакъв случай няма да останете незабелязани. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите днес, спестявате цели 233,00 лв!

 

Кожени обувки с отворена пета и равна платформа by Mihaela Glavan (122,99 лв)*

сандали
Снимка: Fashion Days

Внимание, този модел е само за смели дами! Обувките с отворена пета в спортно-елегантен стил и равна платформа могат да внесат очарователен шик и предизвикателност дори в най-консервативния аутфит. Убедени сме, че ще хвърляте към тях по един небрежен съзерцаващ поглед, докато уверено ги разхождате из градските улици.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите днес, спестявате 142,00 лв!

 

Лачени сандали от еко кожа by Guess (167,99 лв)*

сандали
Снимка: Fashion Days

Тези атрактивни лачени сандали на висок ток, изработени от еко кожа, могат да трансформират смутената срамежливка в уверена фатална жена, която не оставя никого равнодушен. Ние сме на мнение, че всяка дама трябва да има поне един подобен модел в гардероба си за онези моменти от живота, в които имаме нужда от мъничко самоувереност, шик и женственост.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите днес, спестявате 167,00 лв!

 

Велурени еспадрили Omahas Two с мъниста by Gioseppo (85,99 лв)*

сандали
Снимка: Fashion Days

Еспадрили в спортно-елегантен стил, изработени от текстил и кожа. Еспадрилите са неразделна част от гардероба на всяка стилна дама с приключенски дух, която обича комфорта, но и никога не би направила компромис с естетическите си изисквания. Този чифт е перфектен за вас, ако искате да прекарате едно динамично, авантюристично и незабравимо лято. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите днес, спестявате 59,00 лв.

 

Спортни обувки от велур и кожа с шагрен by Bullboxer (133,99 лв)*

сандали
Снимка: Fashion Days

Този модел е неустоимо съчетание от най-актуалните тенденции в момента - масивна подметка и животински принт. Ние продължаваме да издигаме комфорта в култ, когато става въпрос за избор на обувки, и ви насърчаваме да експериментирате с различните стилове. Убедени сме, че тези маратонки ще си извоюват дълготрайна позиция измежду любимите ви чифтове обувки. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите днес, спестявате 71,00 лв!

 

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти