EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 бързи и практични решения за ХЕЛОУИН (купи днес с НАМАЛЕНИЕ!)

дрехи
Снимка: Fashion Days, Miramax

Скъпи дами, напомняме ви, че другият четвъртък е 31 октомври! Да, и ние леко подскочихме при тази мисъл - времето минава бързо и неусетно, а ноември вече се готви да пристигне на прага ни.

Е, Хелоуин наближава, а ние сме наясно, че когато става въпрос за поводи, които изискват специално облекло, модните дилеми никога не ни подминават! Тази година ще се опитаме да ви спестим предпразничните главоболия - предлагаме ви няколко свежи идеи за карнавални костюми, с които няма да оставите никого равнодушен. 

Разгледайте нашите специални находки от Fashion Days, с които да постигнете емблематичните визии. Добрите новини не свършват дотук - можете да закупите някои от тях още днес с голямо намаление! 

 

Мия Уолъс (Ума Търман) от "Криминале"

Танцът на Винсънт Вега и съпругата на Марселъс Уолъс в ресторант "Джак Рабит Слим" е един от най-емблематичните моменти в историята на киното. Двамата персонажи от филма на Тарантино неслучайно печелят и наградата на вечерта за впечатляващия туист, който презентират на малката сцена. Лесно можете да се въплътите в образа на Мия. Необходими са ви бяла дълга риза и леко разкроени панталони като тези, които избрахме от Fashion Days. Завършете визията със златисти пантофки и цигара (не е небходимо да я палите, разбира се). 

криминале
Снимка: Fashion Days, Miramax

На снимката:

Уголемена риза Arabi by Mango (59,99 лв) Пазарувай ТУК >>>

Разкроен клин Nuflare by Mango (39,99 лв) Пазарувай ТУК >>>

 

Мортиша Адамс

Семейство Адамс е сред най-любимите детски филми на децата от 90-те. Персонажите са вдъхновение за редица други креативни продукти, включително и хелоуински костюми. Образът на Мортиша се постига със секси прилепнала черна рокля, фатални обувки и бледа кожа. Не забравяйте дългите нокти и емблематичната катранена коса!

мортиша дрехи
Снимка: Fashion Days, Paramount Pictures

На снимката:

Кадифена рокля с разкроени ръкави с цепки by Zee Lane Collection (21,99 лв) Пазарувай ТУК >>>

Боти Night от еко кожа by Mango (69,99 лв) Пазарувай ТУК >>>

 

Круела де Вил

Помните ли фаталната жена от детското филмче "101 далматинци", която сякаш все още ни кара да се страхуваме от нея? Предизвикваме ви този Хелоуин да се пробразите като един от най-разпознаваемите злодеи на Дисни. С щипка самоирония и креативност, разбира се! А за да бъде напълно завършен образът, добавете и кожени червени ръкавици до лакътя (и не се тревожете - палтото, което избрахме, е от еко пух!)

круела де вил дрехи
Снимка: Fashion Days, Disney Enterprises

На снимката:

Плетена рокля Nessa by Mango (79,99 лв) Пазарувай ТУК >>>

Палто Lisa от еко пух by Pepe Jeans London (308,99лв)* Пазарувай ТУК >>>

*Добрата новина е, че днес то е намалено с цели 181лв във ваша полза!

 

Леопард

Тази рокля е страхотен и изгоден избор! С нея ще постигнете закачлива Хелоуин визия и едновременно с това ще обогатите есенния си гардероб с нова модерна придобивка (напомняме, че животинските щампи са една сред най-актуалните модни тенденции тази година)! Ако искате да сте още по-атрактивни, добавете диадема с котешки уши и карнавален грим. 

леопард дрехи
Снимка: Fashion Days, iStock

На снимката:

Рокля с животинска шарка by Vila (62,99 лв)* Пазарувай ТУК >>>

*Днес роклята е намалена с цели 52лв

 

Готическа принцеса

С този аутфит можеш да разгърнете цялото си въображение - добавете към него метла и шапка, за да се превърнете в чаровна вещица, или пък изберете страховит зомби грим, за да се превърплътите в образа на страховито чудовище! Каквото и да изберете, ние сме сигурни, че ще впечатлите всички с визията си и ще си прекарате незабравимо!

готик принцеса дрехи
Снимка: Fashion Days, iStock

На снимката:

Карирана рокля Amzoer by Silvian Heach Collection (273,99лв)* Пазарувай ТУК >>>

*Купи я днес с цели 121 лв в твоя полза!

Кожени кубинки до коляното by Mihaela Glavan (324,99лв)* Пазарувай ТУК >>>

*Първончалната им цена е 464,99лв!

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти