Създадено за Maybelline

Дълги и пърхащи мигли? Да, моля!

мигли
Снимка: Maybelline

Хей, момиче! Да ти! Вечно забързана и винаги в крак с модните тенденции. Ти лягаш и ставаш с горещите новини от червения килим и модния подиум, а твоята телевизията са видеата на най-нашумелите влогъри. Ти никога не стартираш ежедневната си рутина, без да прегледаш фийда на знаменитостите.

Проверяваш лично дали всеки инстаграм „трик“ работи и не се притесняваш да изкажеш своето мнение. Ти си дръзка, модерна, знаеш какво искаш и можеш да го изкрещиш на целия свят.

С напредването на технологиите се промени и начинът, по който гледаме на света. Промениха се идолите, които следим и на които подражаваме. Звездите на новото време са натоварени с нелеката задача да диктуват модата, да ги следват хиляди, дори милиони фенове и да бъдат добър пример за подражание. Денят им е дълъг, работят здраво, затова не могат да си позволят да бъдат друго, освен безупречни.

С теб, момиче, ще си поговорим за мода!

спирала
Снимка: Maybeline

Тези дни погледите ни са вперени в New York Fashion Week и искаме да ви разкрием няколко от тенденциите, които забелязахме. Матовият cut crease в грима е сред една от най-предпочитаните тенденции – деликатното съчетание на телесен грим, но с приятно опушени краища на клепачите. А най-хубавото е, че този тип грим е подходящ както за модния подиум, така и за твоето ежедневие. По-изчистеният грим в момента е на фокус и това се забелязва навсякъде.

Нещо далеч по-смело и не за всеки ден е особено актуалният напоследък начин за нанасяне на очна линия - едновременно класическата линия над миглите (в самата основа на клепача), но и под веждите. Двете линии се срещат във външната страна на окото. Е, тази визия може да не е най-подходящата за офиса, но на всяко парти с нея ти ще си звездата! Ако си върла почитателка на очната линия, не забравяй да я извиеш така, че да постигнеш ефекта „котешко око“ – по този начин очите оптически стават по-изразителни и големи, а погледът – завладяващ.

По-гъстите вежди продължават да са на мода, но тенденцията е да са малко по-обрани и максимално естествени – само с леко подчертаване. Прасковеното и розовото ще бъдат цветовете на пролетта както при очите и скулите, така и при устните. Да подчертаваме естествената си красота – това е цел номер 1 в модерния грим.

Докато следяхме за модните тенденции директно от Голямата Ябълка, засякохме една звезда в грима, която ще оправдае очакванията на всяка съвременна make up junkie! Под светлината на прожекторите попадна спиралата The FALSIES LASH LIFT от Maybelline NY!

спирала
Снимка: Maybeline

Защо я обикнахме толкова много?

Защото имаме повече време за себе си. Да, правилно! Ако преди трябваше да си записваме час за салон, за да имаме мечтаните мигли, сега може спокойно да отметнем някоя и друга задача или да релаксираме. С тази спирала се постигат обемът и дължината на процедурите като в салоните, при това само с две нанасяния!

Защото издържа цял ден! Тествана в динамичния живот на милениалите, спиралата успява да се задържи стоически, въпреки многобройните предизвикателства на деня – срещи, презентации, дори спорт! Спиралата ще прави компания на миглите ти поне 16 часа дневно. Вероятно би могла да издържи и повече, но все пак трябва да я сваляш някога, нали? Да, неприятно е, и на нас ни се иска винаги да сме с нея.

Защото сме модерни! Изключително иновативен дизайн – както при опаковката, така и при самата четка. Но това не ни учудва, Maybelline NY са винаги иноватори в грима, особено що се отнася до спирали. Това бижу е модният грим аксесоар, достоен за твоя клъч.

Защото ни дава самочувствие! Начинът, по който повдига миглите ни, това, че не се рони, а вечер се сваля лесно са само няколко от причините, поради които винаги я взимаме със себе си. Въпреки, че това са съществени неща за една спирала, най-важното е, че ние се обичаме, докато сме с нея. Само едно пърхане и всеки събеседник е запленен. Само един поглед и светът е в краката ни. Драматизъм, дързост и отворен светоглед – това ни дава спиралата The FALSIES LASH LIFT от Maybelline NY! Тя повдига не само миглите, ще направи същото и със самочувствието ти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти