Диско аферата на Пенелопе Крус и Джесика Частейн (и още най-добре облечени напоследък)

звездна мода
Снимка: Getty

Месец септември ни даде МЕТ Гала, Биеналето във Венеция, още филмови фестивали и все повече премиери, случващи се на червения килим, включително тази, на която Кейт Мидълтън се превърна в тема №1.

Пенелопе Крус беше видяна в четири различни визии на първия ден от Филмовия фестивал в Сан Себастиан. На фона на обичайния ѝ избор на Chanel за останалите три тоалета, при нея се отличи мини роклята Versace, която актрисата облече на церемонията по откриването.

звездна мода
Снимка: Getty

Освен диско усещането, което постигат блестящите елементи, ресните напомнят и за парти в стил 20-те години на миналия век. На който и от двете епохи да ви напомня този модел, със сигурност е секси!

За нюйоркската премиера на новия си филм „Очите на Тами Фей“ (“The Eyes of Tammy Fae”) очевидно диско ерата, от която са и събитията в сюжета, е послужила за вдъхновение на Джесика Частейн. Блестящата сребриста рокля е от Resort колекцията на Burberry за 2022 г.

звездна мода
Снимка: Getty

Моделът може и да не е от най-добрите попадения на актрисата за подчертаване на фигурата ѝ, но в съчетанието на прическа, грим и аксесоари е вложено истинско майсторство.

Вижте още страхотни визии на Джесика Частейн и други най-добре облечени знаменитости този месец в галерията долу!

Още най-добре облечени знаменитости през септември

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти