Дестинация Сен Тропе

Лятната резиденция бутик на "Шанел" в Сен Тропе е отворена от 28 април до 7 октомври
Снимка: Chanel

Кристина Гочева

Ако сте любители на изискания микс от изкуство, мода и дизайн и ви предстои да планирате лятната си ваканция, непременно ще оцените летния бутик на Chanel, който от 28 април до 7 октомври ще прикове погледите на всички търсачи и ценители на естетически преживявания от висок клас.

За втора поредна година перлата на Лазурния бряг - Сен Тропе, ще осигури пищен фон за лятната резиденция бутик на "Шанел".

Гледката към брега на Средиземно море от старото пристанище на града ще ви отведе неусетно до хотел "La Mistralée" и шикозната частна градина с плувен басейн. Богат осъвременен вариант на господарска къща с интериор от 19-ти век, трансформиран в модерно пространство. Разточителността на къщата е съпоставена с дързостта на изчистеното, на моменти създаващо усещане за стерилност пространство.

Бутикът ще приюти колекциите "Париж-Бомбай", пролет-лято 2012 г., часовници и бижута на марката.

Зашеметяващата картина на тази тайна градина, в която флиртуват светлини и сенки ще ви прикани към мамещи за изследване пространства вътре в къщата.

Цветовете от колекциите са окъпани в светлината на магическите средиземноморски изгреви и залези - роза, злато, богати блестящи метални отблясъци, разпилени върху дрехи, бижута, аксесоари и аромати.

Античните врати на пробните се отварят, за да разкрият комфорт, в които да се насладите спокойно на дизайнерските решения на Карл Лагерфелд.

Той никога не е крил привързаността си към Сен Тропе. Корените на марката и фактът, че мадмоазел Шанел отваря своя първи бутик в крайбрежния град, предопределят вечния мотив за завръщане на дизайнера в един от най-известните курорти, където знаменитости и туристи бягат от ежедневието.

Вижте как изглежда бутикът на "Шанел" ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти