Създадено за Lilly Drogerie

Чувствай се специална всеки ден с тези 4 СТРАХОТНИ продукта до 20 лв.

грим
Снимка: iStock

Колкото и да се кълнем в естествената красота, не можем да отречем и вълшебната сила на грима. И нямаме предвид само способността му да коригира някои „недостатъци“ по нашата кожа, а настроението, с което ни дарява.

Спомнете си усещането, когато опитваме нова спирала или червило, и открием, че ни стоят идеално – сякаш веднага порастваме с няколко сантиметра, чувстваме се по-уверени и сме готови да се впуснем в предизвикателствата на деня.

Заради почти всекидневната надпревара с времето често се придържаме към минимално количество грим, запазвайки някои по-ярки продукти за важни поводи, когато сме готови и да се постараем повече върху външния си вид.

Употребата на съвсем лек грим в ежедневието е нещо чудесно, но защо да оставяме някои гримове настрана за „специални случаи“, когато можем да гледаме на всеки ден като специален?

Затова ви препоръчваме да внесете повече цвят и грижа в грима си през новата година, а за да потренирате още отсега, ви показваме 4 страхотни продукта от Lilly Drogerie, с които да създадете собствена революция в грима си. Сега могат да бъдат ваши на страхотни цени до 20 лв.!

Основа за лице Revolution (14,99 лв.)

грим
Снимка: Lilly Dogerie

Ако досега не сте използвали редовно основа за лице след нанасянето на дневен крем, време е да го направите. Тази лека и хидратираща основа за лице на Revolution ще подготви кожата ви за повече издръжливост на грима, като няма да позволи на последвалите продукти и мръсотиите от околната среда да проникнат в порите ви.

Пазарувай ТУК >>>

Палитра ружове Revolution Lace Blush (19,99 лв.) 

грим
Снимка: Lilly Dogerie

Четирите цвята ви позволяват да разнообразите визията си според настроението, сезона и останалите грим продукти, които сте избрали да сложите в конкретния ден. За студените дни ви препоръчваме нюанси със студен подтон, които кореспондират на хладното време.

Пазарувай ТУК >>>

Молив за вежди Revolution, Dark Brown (8,99 лв.)

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Веждите са рамката на лицето, а естетичният им вид е ключът към хармоничното излъчване. За да изглеждат по-плътни, попълнете празнините сред косъмчетата с помощта на този двустранен молив с превъзходна пигментация и дълготрайност, с която веждите ви ще изглеждат подредени, но и естествени.

Пазарувай ТУК >>>

Палитра сенки за очи Revolution Forever Flawless, Decadent (19,49 лв.*)

грим
Снимка: Lilly Drogerie

Сърцето ни трепва само при вида на това разнообразие – палитрата Decadent на Revolution ви дава свободата да преоткриете твореца в себе си 18 цвята сенки, с които можем да създаваме десетки комбинации! Поставяйте и преливайте лесно, като използвате подходяща за целта малка четка, а за повече дълготрайност нанесете преди това основа за сенки.

*В момента можеш да я вземеш на 25% по-ниска цена!

Пазарувай ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти