Българка на корицата на "Вог"!

Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за мода в света – VOGUE. 21-годишната българка е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е пубикуван годишния хороскоп за 2019. 12-те кадъра за ексклузивната фотосесия са били реализирани в Париж, в студио  Deux Choses Lune.

Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив директор Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е изключително изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове като Bvlgari, Chopard и Cartie.

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. След като завършва Езиковата гимназия в гр.Хасково продължава образованието си в престижния университет UEL в Лондон, където изучава специалност „Бизнес и Маркетинг“ с насока в модния бизнес.

vogue
Снимка: Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

Тя е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други. Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.

Ивелина притежава невроятна харизма и уникално излъчване, които са ключът към нейния успех. Именно това впечатлява и международния екип на VOGUE, които я избират за корицата на специалното издание на модната библия.

vogue
Снимка: Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

„Модата за мен е призвание. Красотата  да изразиш и пресъздадеш копнежите и мечтите на умовете в модната индустрия, както пред камера, така и да седиш  редом до тях, за да измисляте как да позиционирате и развиете определен бранд на пазара. Мога смело да кажа, че съм видяла доста от кухнята на модната индустрия“, споделя амбициозната красавица.

В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда. Благотворителността също не е чужда за нея, а скоро предстои  да представи новите си проекти и в България.

vogue
Снимка: Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

Още от фотосесията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти