Бъдете смели и заблестете: ето какво ни очаква в дрехите и грима през 2019

През 2019-та ще бъдем смели в избора на цветове както за гардероба, така и по косите и устните. Блясъкът се запазва като тенденция, а модата на ултра късите бретони ще ни завладее.

Вижте какво споделя Наталия от Natali’s Beauty споделя за тенденциите в облеклото, косите и грима през новата година.

В какво ще бъдем облечени

През 2019-та няма да липсват романтичните плисета, експанзивните неонови цветове и закачливите ресни. Още от пролетта ще виждаме навсякъде модели на поли и рокли със по-ситни плисета от обичайното, които придават фееричност, въздушност и игривост на материята.

Още от края на 2018-та редица знаменитости позиционираха неоновото жълто, зелено, оранжево и розово като модерни. Можете да решите облеклото си в един неонов цвят, а ако сте по-смели – на поне два в комбинация

мода 2019
Снимка: Getty

Пайетите сякаш не са излизали от мода в последните години. е, 2019-а също ще бъде белязана от тях. Големите шапки пък ще бъдат основен аксесоар през пролетта и лятото, затова ако нямате шапка с огромна периферия, сега е моментът да се сдобиете с нея. За ежедневието хит ще бъдат дългите, удобни и мекички жилетки. А ако искате визията ви са бъде по-богата и разкошна, спрете се на сатенена или копринена риза.

Интересен факт е, че в последните месеци в Пинтерест търсенето на сатенени топове се е повишило с над 230% и анализаторите са категорични, че това ще в водеща модна тенденция. И на последно място - късите карирани поли с висока талия.

мода 2019
Снимка: Thinkstock

Косата през 2019

Водеща тенденция ще бъдат лилавите и люляковите нюанси на косата, затова ако сте от по-смелите, сега е моментът! Сребристите и сиви нюанси също се запазват като актуални. Такива ще бъдат и възкъсите бретони, които наричат cropped bangs.

мода 2019
Снимка: Thinkstock

Тенденции в грима през 2019

Сред основните акценти ще бъдат устните в ярки и много наситени цветове: от класическо червено през наситено розово до романтично лилаво. По кожата, устните и клепачите ще преобладава също блясъкът. Тази година се очаква и бум на ламинирането на мигли – вече момичетата няма да се сдобиват с 3D и 15D мигли, а просто ще ги извиват, за да изглеждат естествени и красиви.

мода 2019
Снимка: Thinkstock

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти