Булките на лятото

Едно от предложенията за летните булки
Снимка: сп.

Какво по-хубаво от сватба през лятото? За всички дами, които очакват с нетърпение най-големия, щастлив и важен ден в живота си, сп. "Булка" дава няколко съвета в новия си брой.

През топлите летни дни може да захвърлите задръжките си и да заложите на леките материи и моделите, които разкриват красотата на женското тяло.

Булчинската мода през този сезон е вдъхновена изцяло от женственото излъчване и разкрива разнообразие от модели, носещи допълнително романтично настроение на сватбения ден. Ето кои са най-актуалните акценти, които се открояват на световните модни подиуми.

Силуетите
Преди всичко женствени, като преобладават дългите рокли. Линиите са различни – конусовидна, тип “Русалка”, “Балон” или А-линия. Новост са т.нар. две поли – долната част на роклята буквално се състои от два пласта, подобно на къса пола облечена върху дълга, като най-често те са изработени от  прозрачен тюл. Този модел е изключително подходящ за дамите с по-пищни форми, тъй като обемът ги прикрива.

Материи за лятото
Разбира се, материите са леки и ефирни – коприна, тюл, органза и дантела, поднасящи на булките комфорт през топлите дни и създаващи усещане за въздушност.

Спектър на цветовете
Дизайнерите отиват далеч отвъд традиционните за булките бледи нюанси и налагат по-голямо разнообразие в избора – от загатнато сребро и синьо до ярко зелено, лилаво, кайсия и руж.

Романтични точки
Точките това лято така или иначе присъстват осезателно в дамския гардероб, но сега и дизайнерите на булчински облекла са завладяни от закачливата нотка, която придават. Булчинските рокли са украсени както от малки точици, така и от големи кръгове в нюанси на основния цвят на роклята. Много стилно решение е дълга конусовидна рокля в екрю, декорирана със сатенени големи кръгове в същия цвят. Деколтето е тип лодка и липсват презрамки.

Илюзорни деколтета
Тази тенденция започнала през пролетта се задържа и този сезон. Нежна дантела покрива цялото деколте и преминава в полуръкави или обгръща подобно на шал само едното рамо, а другото остава открито. Надолу роклята следва естествената линия на тялото и е изцяло покрита с красива дантела.

Бродерии
Флоралните декорации са запазена марка на булчинските рокли. Изключително стилна е дългата бяла рокля без презрамки, украсена с бродерия в черно, покриваща само горната част. Друг вариант е семпла бяла рокля до коленете, покрита с тюл, като акцент е колан на талията в друг цвят и бродерия върху долната й част в същия нюанс.

Пухкави перца
Бели перца, които се полюшват при движението на булката, също носят романтично излъчване. Някои от дизайнерите постигат с тях допълнително обем на долната част на роклята, а други ги поставят на раменете.

При тази красота и разнообразие лесно ще изберете булчинска рокля, която да отрази собствения ви стил и едновременно с това да ви е удобна. Изпробвайте различни варианти - само така ще стигнете до най-подходящия за вашата фигура модел.

Галерия с най-добрите предложения може да видите ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти