Aнгелите на Garnier

Миленита, Маги Желязкова и Деси Бакърджиева по женски за всеки вкус и цвят
Снимка: Garnier

Кристина Гочева

Когато "Гарние" Garnier разработват продуктите си винаги се стремят с тях да дадат и експертните си отговори на всички въпроси, които касаят нас - потребителите. Формулите на марката винаги са съобразени със специфичните нужди на всеки тип кожа и коса.

Водена от тези правила, марката представи новата си серия боя за коса Color Sensation. 19 наситени нюанса, които покриват досадните бели коси, сякаш никога не са се появявали. Новата формула на боята е обогатена с цветни масла, има уникална текстура, която се смесва бързо и покрива с голяма прецизност всеки косъм от основата до върха.

Неприятният амонячен мирис, характерен за боите, остава в миналото като лош спомен, защото е туширан от цветен аромат. Боядисването вече е истинско удоволствие за сетивата, чудесна грижа за косата, нанася се лесно в домашни условия и най-важното - има прекрасен краен резултат.

Жените вече могат да подчертаят женствеността си и индивидуалността на своя характер с всички цветове от гамата, които са актуални, с наситени пигменти и оставят след себе си сияйна и мека на допир коса.

Червенокосата актриса Деси Бакърджиева, талантливата русокоса певица Миленита, която се изявява и като актриса във филма "Лора от сутрин до вечер" и сериала "Под прикитие", заедно с чернокосата ТВ водеща Маги Желязкова посветиха присъстващите в малките си женски тайни при избора на цвят, който да импонира на персоналното излъчване.

Независимо какъв цвят на косата предпочитате, Color Sensation ви предоставя възможност да се впуснете в търсене на другото ви аз и смело да експериментирате в началото на новия сезон.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент