3 неустоими цветни есенни визии

3 неустоими цветни есенни визии
Снимка: Luisaviaroma

Мария Николова

Казват, че есента е сезон на меланхолията, но всъщност третия поред сезон в годината е време за промяна.

Това е моментът, когато можем да експериментираме смело с визията си, да предприемем активности, които никога досега не сме се осмелявали да направим, да бъдем различни всеки ден и да предизвикваме себе си и околните, излизайки от зоната ни на комфорт.

Тази е и причината да ви разкрием точно как можете да започнете този преход от изпепеляващите жарки нюанси на лятото към мекотата и нежността на есента - и да го сторите елегантно, стилно и с класа.

Попаднахме на три невероятни есенни визии, пресъздадени от модния блогър Негин Мирсалехи, която вдъхновява над 3 милиона последователи в своя профил в Инстаграм (вижте го тук) с уникални и креативни фешън сетове, които напълно пасват на нейната страст към красотата, пътешествията и семейния уют.

Заедно със своя приятел Негин пътува по света и опознава нови екзотични локации, а точно преди година основава нейн собствен бранд, кръстен Gisou и лансира първия си продукт - олио за коса с мед, био продукт с природни съставки и мед от пчелните кошери, които нейното семейство обгрижва.

Но това, за което се възхищаваме най-много на Негин, е нейното усещане за есенната мода. Затова споделяме с вас тези три неустоими цветни есенни визии, чрез които уверяваме, че този актуалният сезон позволява и насърчава модните метаморфози.

Вижте как есента може да бъде едновременно щура и забавна, нежна и романтична, както и мечтателна и мистериозна, точно каквато всъщност е тя в нашите настроения:

Визия "Весела есен"

Визията можете да постигнете с помощта на:

Визия "Флорална магия"

Ще постигнете тази визия с помощта на:

Визия "Тайнствена атрактивност"

За да постигнете визията, можете да се вдъхновите от:

Убедихте ли се, че есента принадлежи на смелите? Всъщност точно в това се крие очарованието на този сезон - можем да бъдем всичко, което пожелаем, с правилните дози стил, въображение и желание да покажем себе си точно каквито се харесваме най-много.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти