10 вида дрехи, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Всяка жена обича разнообразието в гардероба. Но ако трябва да сме честни, преди да започнем да колекционираме най-различни цветове и форми на любимата ни дреха, роклята например, не е лошо да подредим някои основни дрехи по закачалките, които ще са винаги актуални, модерни, адекватни са най-различни поводи.

Те могат да бъдат комбинирани по между си, с други дрешки, а и с най-различни аксесоари за постигането на най-различни визии.

Показва ни ги новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com:

Бяла риза

Красива, стилна, в класическа кройка или пък малко по-различна – асиметрична, с някаква щампа – изцяло по ваш избор. Бялата риза е прекрасна дреха, защото е страхотна в комбинация с елегантен панталон за офиса, акцент под пуловер в черно или ярък цвят за училище, супер в съчетание със слим дънки и цветни обувки, перфектна в комбинация с къси панталонки през лятото.

Черен кожен панталон

Черният кожен панталон отдавна не е ексцентрична дреха, която само смелите дами избират. Можете да го комбинирате с широк и удобен мек пуловер, в комбинация с други черни дрехи за една елегантна визия, в която черното е основен елемент, но материите на дрехите са различни и придават дълбочина и определено са интересен избор. Коженият панталон може да се комбинира чудесно и с любимите кецове и дънково яке, с бяла риза, черни боти и официално палто, а и с модерните напоследък карирани ризи. Изобщо страхотна дреха.

Елегантно сако

Всеки, ама всеки гардероб има нужда от едно перфектно сако. То е чудесно както за офис визии, така и за малко по-елегантни аутфити, а ако отново заложим на дънките – нека те бъдат малко по-големи, обувките – удобни, тениската – раирана, а чантата удобна и обемна. 

Снимка: netinfo

Малка черна рокля

Тя винаги е правилният избор. Прави жената да изглежда елегантна, а в зависимост от това с какво комбинираме тази дреха, има многообразие от визии. За лятото роклята е супер със сандали с връзки чак до коляното, една рокля с висок ток винаги ще ви накара да се чувствате и изглеждате секси. Черната рокля може да се комбинира и с кецове за всички по-смели момичета, които залагат на удобството,

Бяла тениска

Бялата тениска е друга дреха, която никога не бива да вадим от гардероба си. Тя се комбинира перфектно с по-елегантен панталон и високи токчета, с дънки и кецове, висок ток и палто, с кожено яке, дори с пола. Просто е фантастична и универсална.

Снимка: netinfo

Рокля, с която да блеснем

Малката черна рокля е класическият избор, с който никога няма да сбъркаме. Но ако искаме да сме сигурни, че ще изпъкнем на едно събитие, ни трябва нещо красиво, подходящо за телосложението ни, в цвят, който да привлича вниманието– съблазнително червено, зелено, лилаво, бебешко розово, както пожелаете.

Семпли дънки

Дънките са онази дреха, която винаги ще намери своя повод и място. Удобни, модерни, вечно актуални – абсолютна класика. Комбинират се чудесно със сака, ефирни ризи, тениски, кецове, високи токчета – с каквото се сетите.

Снимка: netinfo


Пола, която може да е и секси, и обрана

Всяка жена трябва да има в гардероба си една хубава пола, с която да бъде и секси, и обрана, в зависимост от повода и комбинацията с други дрехи. Например с блуза ще е елегантна, със сако – строго официална, с тениска – небрежно секси, с по-екстравагантна връхна дреха – много гореща.

Стилни комбинации с цвета на 2017 година

Изкуството за завършване на стайлинга с модни аксесоари

Класическо палто

И разбира се – класическото палто. Тази връхна дреха е абсолютно задължителна в гардероба на всяка жена. Подходящо за ежедневни визии за офиса, в много студените дни с огромен шал, в по-топлите уикенди в комбинация с кецове и дънки, с висок ботуш, с къса рокля – елегантното, изчистено палто в минималистична кройка винаги е добре дошло.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти