-
4/8. Защо захарта ни състарява и как да спрем пагубното ѝ въздействие
Деактивира естествените антиоксидантни ензими
Освен че увреждат основните протеини на кожата ви, крайните продукти на напреднало гликиране (AGE) деактивират естествените антиоксидантни ензими на тялото ви. Без такава защита кожата ви е по-уязвима към вредни влияния на околната среда като замърсяване, синя светлина и UV лъчи. Така свободните радикали предизвикват оксидативен стрес, който допринася за преждевременното стареене на кожата ви.
Защо захарта ни състарява и как да спрем пагубното ѝ въздействие
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер