-
4/8. Защо захарта ни състарява и как да спрем пагубното ѝ въздействие
Деактивира естествените антиоксидантни ензими
Освен че увреждат основните протеини на кожата ви, крайните продукти на напреднало гликиране (AGE) деактивират естествените антиоксидантни ензими на тялото ви. Без такава защита кожата ви е по-уязвима към вредни влияния на околната среда като замърсяване, синя светлина и UV лъчи. Така свободните радикали предизвикват оксидативен стрес, който допринася за преждевременното стареене на кожата ви.
Защо захарта ни състарява и как да спрем пагубното ѝ въздействие
58566
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Страстен секс след 10 години брак - възможно ли е?
- От какво увисват гърдите и митовете, на които да не вярвате
- Как изглеждат днес звездите от сериала "Октопод"
- Този ТЕСТ показва скритата ви същност
- Томина неделя е: какви са обичаите и традициите
- Как жените от едно време са се справяли с менструацията?