-
1/4. Защо спанакът е по-полезен, когато е сготвен?
Увеличава количеството на бета-каротин
Според проучвания при консумация на варен спанак нивото на бета-каротин (антиоксидант, който помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и рак на белия дроб) асимилиран е по-високо, отколкото в случая със суровия спанак.
Защо спанакът е по-полезен, когато е сготвен?
8474
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Когато бяха само приятели: „Уилям не сваляше очи от нея”
- Страстен секс след 10 години брак - възможно ли е?
- От какво увисват гърдите и митовете, на които да не вярвате
- Как изглеждат днес звездите от сериала "Октопод"
- Този ТЕСТ показва скритата ви същност
- Томина неделя е: какви са обичаите и традициите