-
5/7. Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Време за варене
Независимо какви продукти и подправки сте избрали да сложите на киселите си краставички, от съществено значение за вкуса и текстурата им е времето на варене. За да станат по-хрупкави трябва да ги варите точно 4 мин., като се брои времето от завирането им. Това означава, че е необходимо да стоите до огъня или котлона и да следите времето по часовник. След като минат 4 мин. огънят се загасява (котлонът се изключва), бурканите започват бавно да се охлаждат като се налива постепенно студена вода в съда, в който са сложени да се варят. Когато водата е изстинала достатъчно, започнете да вадите бурканите и ги поставяйте с капачката надолу.
Тайните за вкусни кисели краставички от нашите баби
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България