-
6/8. Тайните на вкусната кайма
Когато приготвяте спагети Болонезе, месна лазаня или каквато и да е друга паста с кайма, не слагайте чубрица. Макар да сме свикнали на почти всички ястия да слагаме чубрица, в италианската кухня, откъдето произхожда и пастата, се използва предимно риган и босилек. По възможност пресни.
Тайните на вкусната кайма
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България