-
6/8. Тайните на вкусната кайма
Когато приготвяте спагети Болонезе, месна лазаня или каквато и да е друга паста с кайма, не слагайте чубрица. Макар да сме свикнали на почти всички ястия да слагаме чубрица, в италианската кухня, откъдето произхожда и пастата, се използва предимно риган и босилек. По възможност пресни.
Тайните на вкусната кайма
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 40 години по-късно: Как изглеждат днес Меги и Ралф от "Птиците умират сами"
- Кой празнува имен ден днес?
- Реши този ТЕСТ и научи неподозирани истини за себе си
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Как да възстановим щитовидната жлеза и да активираме метаболизма си
- 5-те най-големи грешки на жените в леглото