-
5/8. Тайните на вкусната кайма
Ако приготвяте традиционната българска мусака или пълнени чушки, освен сол и черен пипер, можете да добавите към каймата също кимион и чубрица, както и малко червен пипер. Някои хора слагат и индийско орехче, но имайте предвид, че с него не трябва да се прекалява, тъй като има доста силен аромат.
Тайните на вкусната кайма
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън
- Шаная Туейн: Да откриеш любовта с бившия на приятелка
- Трогателната история на Мат Лебланк, който даде всичко от себе си, за да спаси дъщеря си
- 18 трика за завладяващ и разтърсващ оргазъм
- Четирите етапа на брака, които всяка двойка трябва да знае
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!