-
6/6. Повече праз, по-малко холестерол
В наши дни праз лукът е един от зеленчуците, които се употребяват в почти всички ястия с пресни зеленчуци, тъй като е целогодишен. Също е много използван и за пресни салати и аранжировки. Поради символичното си значение в Уелс зеленчукът присъства в много от тамошните рецепти.
Повече праз, по-малко холестерол
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България