-
6/6. Повече праз, по-малко холестерол
В наши дни праз лукът е един от зеленчуците, които се употребяват в почти всички ястия с пресни зеленчуци, тъй като е целогодишен. Също е много използван и за пресни салати и аранжировки. Поради символичното си значение в Уелс зеленчукът присъства в много от тамошните рецепти.
Повече праз, по-малко холестерол
11747
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- Любовната история на Хелън Мирън и Лиъм Нийсън
- Разтърсващите любовни съвети на един разведен мъж
- Разтърсващата любовна история на Пенчо Славейков и Мара Белчева
- Ето как изглеждат днес актьорите от "Туин Пийкс"
- Днес е Разпети петък: какво правим и какво е забранено