-
6/6. Повече праз, по-малко холестерол
В наши дни праз лукът е един от зеленчуците, които се употребяват в почти всички ястия с пресни зеленчуци, тъй като е целогодишен. Също е много използван и за пресни салати и аранжировки. Поради символичното си значение в Уелс зеленчукът присъства в много от тамошните рецепти.
Повече праз, по-малко холестерол
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
