-
2/8. Полезните свойства на тибетското чудо годжи бери
Освен да се ядат сурови, плодовете на годжи бери се приемат под формата на сок и дори вино, запарват се като чай или се приготвят като тинктура. Можете да комбинирате годжи бери с мюсли, овесени ядки, кисело мляко, супи, салати, сладкиши, кремове, бисквити или десерти от грис.
Полезните свойства на тибетското чудо годжи бери
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън
- Шаная Туейн: Да откриеш любовта с бившия на приятелка
- Трогателната история на Мат Лебланк, който даде всичко от себе си, за да спаси дъщеря си
- 18 трика за завладяващ и разтърсващ оргазъм
- Четирите етапа на брака, които всяка двойка трябва да знае
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!