-
1/8. Полезните свойства на тибетското чудо годжи бери
Хранителни свойства
Плодовете на годжи бери се характеризират със сладникав вкус, а фината им структура позволява да се берат само ръчно. Най-добре е да се консумират пресни, но поради деликатността и малкия си срок на годност в свежо състояние, годжи бери се сушат (по-често на слънце) или се подлагат на механична дехидратация с помощта на топлинни потоци.
Полезните свойства на тибетското чудо годжи бери
82927
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Сънуваш, че си бременна? Ето какво означава това
- Колко секс трябва да правите на 20, 30, 40 и 50+ години?
- Какво ще стане, ако ядете лъжичка куркума на ден
- Благовещение е! Ето поверията за здраве и успех
- Трагичната любовна история, която промени Мерил Стрийп
- Как да разпознаеш паник атаката и да я преодолееш