-
1/8. Полезните свойства на тибетското чудо годжи бери
Хранителни свойства
Плодовете на годжи бери се характеризират със сладникав вкус, а фината им структура позволява да се берат само ръчно. Най-добре е да се консумират пресни, но поради деликатността и малкия си срок на годност в свежо състояние, годжи бери се сушат (по-често на слънце) или се подлагат на механична дехидратация с помощта на топлинни потоци.
Полезните свойства на тибетското чудо годжи бери
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Задайте тези 36 въпроса и той ще се влюби във вас
- Злокобната легенда за самодивите от село Шишенци, които крадат мъже
- Диета с таратор: започнете я сега и ще изглеждате прекрасно до началото на лятото
- 7 прекрасни български села, в които ще поискате да живеете
- Според годината на раждане: Какви сте били в минал живот и като какви ще се преродите
- Едно писмо на Чарлз Буковски: За робството от 9 до 5 или как да не пропилеете живота си